Tesla Roadster i pro Brity s řízením vpravo

Londýnský showroom Tesla Motors se konečně může pochlubit elektromobilem, ve kterém se ani Britové nemusejí cítit nesví. Automobilka představila Tesla Roadster s řízením vpravo a chystá expanzi na nové trhy. pokračování

Tesla Roadster 2010 Tesla Roadster 2010 Tesla Roadster 2010


Prodejna Tesly v Knightsbridge tedy konečně může nabídnout pravý „britský“ Roadster všem zájemcům z Ostrovů. Nová verze je vylepšena o unikátní protihlukové materiály, kvalitnější audiosystém a další prvky, které z ní dělají ideální auto pro víkendové výlety i každodenní dojíždění. Vzhledem k tomu, že elektrické auto Tesla Roadster je postaveno na šasi domácí automobilky Lotus, má k Britům blíž, než by se mohlo zdát.

Navíc, Británie nabízí na Teslu Roadster jakožto na jediné sportovní auto 100% daňový odpis. Cena začíná na £86 950, nicméně například v Londýně navíc majitelé ušetří nejen na pohonných hmotách, ale také na: poplatcích za vjezd, parkovném, mohou si auto zdarma nabít a navíc budou ušetřeni i chystané daně pro autoprodejny.

„Tesla výrazně rozšiřuje své prodejní kanály v Evropě, těšíme se na budování komunity majitelů a fanoušků po celém kontinentu,“ řekl Cristiano Carlutti, vice prezident evropských operací. Další showroom se chystá do Mnichova.

Kromě toho chce ale v roce 2011 automobilka expandovat také do Japonska, Indie a Austrálie, což jsou všechno trhy, kde se taktéž jezdí vlevo.

One Comment on “Tesla Roadster i pro Brity s řízením vpravo”

Napsat komentář