Fórum pro udržitelný rozvoj 2006

Předseda Rady vlády pro udržitelný rozvoj (RVUR) a předseda vlády České republiky Ing. Mirek Topolánek svolal na 31. říjen 2006 Fórum pro udržitelný rozvoj. Na Fóru vystoupí také výkonný místopředseda RVUR, ministr životního prostředí Petr J. Kalaš, místopředsedové RVUR ministr průmyslu a obchodu Martin Říman a ministr práce a sociálních věcí Petr Nečas. Řízení a moderování jednání Fóra se ujme ředitel odboru vnějších vztahů MŽP Jakub Kašpar.

K vystoupení na Fóru byli pozváni a svou účast přislíbili ředitel sekce udržitelného rozvoje a integrace DG Environment Evropské komise Timo Mäkelä, významný představitel Světové podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj Jűrg Gerber a velvyslanec Finské republiky v ČR Jorma Inki. Nebudou chybět vystoupení předsedy Výboru pro Strategii RVUR sen. Bedřicha Moldana a předsedy Výboru pro komunikaci RVUR Petra Švece.

K účasti na Fóru jsou zváni odborníci, novináři, představitelé významných podnikatelských subjektů, nevládních organizací, zájmových skupin i široká veřejnost.

Napsat komentář