První fotka interiéru Škoda Kamiq: česká automobilka v moderním stylu

Krátce před světovou premiérou modelu Škoda Kamiq na autosalonu v Ženevě ukázala Škoda první fotografii interiéru nového městského SUV.

Interiér modelu KAMIQ sází na ergonomii a emoce, které se pojí s velkorysou nabídkou prostoru, typickou pro vozy značky Škoda. Kamiq je druhým modelem české automobilky s novým konceptem interiéru.
foto: Škoda

Škoda Kamiq je nové městské SUV/crossover, které doplňuje dříve představenou dvojici Škoda Kodiak a Škoda Karoq. Auto jménem Kamiq už bylo představeno v Číně, ale evropská verze bude zcela odlišná.

Skica Škoda Kamiq

Skica Škoda Kamiq
foto: Škoda

Dvě exkluzivní designové skici poprvé ukazují design nového modelu Škoda Kamiq. Městské SUV svým robustním vzhledem dále rozvíjí úspěšný designový jazyk vozů SUV značky Škoda a rozšiřuje jej o nové prvky. Mezi ně patří dělené přední světlomety se světly pro denní svícení nad hlavními světlomety, které jsou ve voze značky Škoda použity vůbec poprvé.

Skica Škoda Kamiq

Skica Škoda Kamiq
foto: Škoda

Slovo Kamiq pochází z jazyka Inuitů, obývajících sever Kanady a Grónsko. Popisuje stav, kdy něco přirozeně „padne jako ulité“ za všech okolností. I proto dostal nový crossover pro evropský trh stejné jméno, jaké nese SUV, které se již etablovalo v Číně.

tisková zpráva

29 Comments on “První fotka interiéru Škoda Kamiq: česká automobilka v moderním stylu”

  1. A opět si můžeme se škodfkou zopakovat už roky to
    A opět si můžeme se škodfkou zopakovat už roky to obvyklé:
    Mohli jsme Vám dát elektromobil, jaký svět neviděl. Vižn. Ale my jsme si řekli ne! Když sračkomet, tak pro všechny!

    Chudinky všechny ty nové po Bolce montované nabíječky, budou mít ze samoty mindrák.

    1. Redakce take potrebuje nejake kacky na provoz. Na reklamy
      Redakce take potrebuje nejake kacky na provoz. Na reklamy nikdo neklika, tak se hodi mit jisty prijem i od cmoudu z boleslavi…

      Faultcwagn masirku dokazu cas od casu (kazdy den) pretrpet. I kdyz je skoda, ze si hybrid na sebe nevydela a jsou tu nerelevantni clanky.

  2. Výraz „Městské SUV“ je fakt úchylárna.
    V ideálním

    Výraz „Městské SUV“ je fakt úchylárna.
    V ideálním světě by po městě jezdily jen dodávky zásobování a služeb, taxíky a osobní auta pouze plně obsazená a vytížená většinu času
    Ve městě s fungující hromadnou dopravou a sítí cyklostezek si vlastní zadek v dvoutunovém teréňáku může vozit pouze mentálně narušený jedinec.

    1. Toto ale není žádný dvoutunový tereňák. To je
      Toto ale není žádný dvoutunový tereňák. To je normální menší auto, vhodné v pohodě do města. Není to tereňák, ani SUV, takový crossover, trochu podzvednuté normální auto. Zabere stejně místa jako ostatní auta, které se nenazývají SUV.

  3. V roce 2020 musí mít automobilky 3% prodaných vozu elektro
    V roce 2020 musí mít automobilky 3% prodaných vozu elektro a v 2025 15%.to chci vědět jak chce skodovka stoupnout z nuly na 3%. Po druhé bych chtěl vědět z čeho budou platit hypoteky zamestnanci škody když to škoda nedá.

Napsat komentář