Škoda Superb Plug-in Hybrid se bude vyrábět v Kvasinách

Závod Škoda v Kvasinách je jedním z nejmodernějších na světě. V současné době prožívá největší modernizaci a rozšiřování v celé své historii.

Závod automobilky Škoda Auto v Kvasinách na královéhradecku.
foto: Škoda Auto

Denně vyrobí přes 8500 zaměstnanců v závodě Škoda Auto v Kvasinách kolem 1000 aut. V Královéhradeckém kraji díky tomu patří Škoda Auto mezi největší zaměstnavatele.

V následujících letech se roční objem výroby v tomto závodě zvýší na více než 300 000 vozů. Do provozu bylo aktuálně uvedeno kompetenční centrum pro výrobu.

Výrobní závod Škoda Auto Kvasiny po rozšíření.

Výrobní závod Škoda Auto Kvasiny po rozšíření. (klikněte pro zvětšení)
foto: Škoda Auto

Škoda také potvrdila, že v roce 2019 bude v Kvasinách zahájena sériová výroba modelu Škoda Superb s plug-in hybridním pohonem. Ten bude prvním v celé sérii částečně či plně elektrických vozů značky Škoda.

Škoda Auto

16 Comments on “Škoda Superb Plug-in Hybrid se bude vyrábět v Kvasinách”

    1. to teda mají radost. Nedávno jsem slyšel zajímavou
      to teda mají radost. Nedávno jsem slyšel zajímavou korupční zprávu, že policajti mají dokonce „zakázáno“ chytat a měřit v době výměny směn v šádebilce !! Prý aby votroky nezdržovali na cestě na šichtu :)) 160kmh večer ze šichty a za 5 minut doma je naprosto normální a tolerované !! ;)) Superbajky, stíhačky, přechody se nedodržují a 50tka v obci ?? NEEXISTUJE :)) Hotový divoký východ, PŘIJEĎTE POBEJT 🙂 PS: stany sebou páč i šádepostele tu jedou na 3 směny 😉

      hradec.idnes.cz/prumyslova-zona-kvasiny-solnice-skoda-auto-rychnovsko-konflikty-kriminalita-potycky-cizinci-iiv-/hradec-zpravy.aspx?c=A180525_403590_hradec-zpravy_tuu

      ceskenoviny.cz/zpravy/vlada-schvalila-tri-miliardy-korun-na-infrastrukturu-u-kvasin/1499378

    1. Chyběli jim tam hlavně lidi jako ty, protože neměl kdo
      Chyběli jim tam hlavně lidi jako ty, protože neměl kdo umívat záchody a tvořili se tam zácpy, naštěstí se jim na to nakonec podařilo sehnat jednu romskou vesnici z Rumunska, ovšem ta samozřejmě potřebovala následně půlroční školení.

  1. jj Kvasiny Rychnov = země zaslíbená…
    jj Kvasiny Rychnov = země zaslíbená… polákům,ukrajina,rumun votrokům ovšem ;)) přijeďte všichni ste vítání PS: STANY SEBOU :)))

    kralovedvorsko.cz/sluzby-obcanum/rozvoj-regionu/narust-kriminality-o-410-v-prumyslove-zone-na-rychnovsku-o-resi-i.html

    hradec.idnes.cz/prumyslova-zona-kvasiny-solnice-skoda-auto-rychnovsko-konflikty-kriminalita-potycky-cizinci-iiv-/hradec-zpravy.aspx?c=A180525_403590_hradec-zpravy_tuu

    hotový divoký východ :))

    blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/541999/skodovaci-brali-rekordni-vyplatu-v-prumeru-100-tisic-obchody-a-hospody-jsou-plne.html

Napsat komentář