Mark Webber prohnal elektromobil Porsche Mission E po testovací dráze

Elektromobil Mission E má v Porsche nejvyšší prioritu. Jde přímo proti Tesla Model S a první prototypy už se vyrábějí a testují.

Porsche Mission E bude pecka, která má evropský automobilový průmysl vrátit do světové ligy. Sériová výroba přelomového elektromobilu by se měla rozjet už příští rok.

Na testovací dráze Porsche ve Weissachu vzal aktuálně volant auta do ruky australský jezdec Mark Webber. A nemohl si ho vynachválit. „Bude to game changer,“ řekl mimo jiné.

Porsche Mission E nabídne nabíjení 800V systémem, výkon přes 600 koní, zrychlení 0-100 km/h během 3,5 sekundy, 0-200 km/h pod 12 sekund a max. rychlost 250 km/h při dojezdu kolem 500 km (baterie 100 kWh).

Porsche

27 Comments on “Mark Webber prohnal elektromobil Porsche Mission E po testovací dráze”

      1. Tak to zas ano 🙂 Ale k životu mu bude zbytočná a ako bude
        Tak to zas ano 🙂 Ale k životu mu bude zbytočná a ako bude vyzerať 😀
        Presne ako elektroporše s koncovkami výfukov. Mali mu dať do predu ešte poriadny chladič, na bok pekné veko nádrže s vyobrazením loga tankovacieho stojana a ešte dorobiť nejaké automatické kvapkátko oleja spod auta.

  1. Vypadá to dobře,jezdí to fajn a je to na baterku – za mne
    Vypadá to dobře,jezdí to fajn a je to na baterku – za mne 1*
    Určitě si to nekoupím,pro mne a mou rodinu je spíš Jazz s cenovkou do 400 tisíc a i to je na dopravu dost!
    Porsche je mim snem a také ním zůstane!
    Těm co na to mají,přeji skvělou zábavu!

    1. Tak třeba pro mě to přelomové auto možná bude. Kvalita
      Tak třeba pro mě to přelomové auto možná bude. Kvalita zpracování Tesla S je mizerná, proto čekám, až se v tomto segmentu objeví konkurence, která mi bude vyhovovat a kterou si pořídím. Třeba to bude právě Porsche Mission E.

  2. VW Porsche Mission E bude sračka pro pár zhovadile
    VW Porsche Mission E bude sračka pro pár zhovadile kapitalistických buzíku 🙂 A nejlépe bezdětných páč germany import export no co byste asi tak vod přepálenýho Poršáka chtěly že 🙂 kONEC konců je to zas a pouze konzerva VW PORSCHE :))))))))))))))))) ctrl+c

      1. tak schválně jestli produkcí někdy doženou TESLU :))))
        tak schválně jestli produkcí někdy doženou TESLU :)))) Hele, kolik vlastně jezdí poršáků v republice? je jich víc jak TESEL?? ;))

        h*ttps://w*ww.sda-cia.cz/repository-volnedostupna

        PS: musíte si odmazat * a pustit to v prohlížeči EDGE. Google CHROME to už zatrhnul ;))

      1. ne 🙂 Porše je rádoby exkluzívní ovšem konzerva s
        ne 🙂 Porše je rádoby exkluzívní ovšem konzerva s pohnutou minulostí a dinosauřím vedením kerýmu jde jen o jeho prachy, navíc nikdy to nebyl vůdce 🙂 TESLA je jediná na světě co vyrábí ve velkým poctivý elektromobily – špičku a správný směr vývoje prospěšnou lidstvu a všechny ostatní ropný zaprodance brzdy oundávače prostě nuly a sráče jejich lidská přízeň leda kuevsky sere :)))))

        kcc-hho.webnode.cz/elektromobil/tesla-motors-usa-/

  3. Tak až na to, že mají jen asi 6 let zpoždění proti
    Tak až na to, že mají jen asi 6 let zpoždění proti konkurenci…. jinak ať už je na trhu a za podobnou cenu jako model S… Konkurence u aut nad 2M bude fajn (Tesla Model S, Porche Misison E, JAguag I-Pace).

    No a my ostatní si počkáme dalších 6 let až začne být podobně zajímavá konkurence i u modelů pod milion.

Napsat komentář