Tesla Club pořádá sraz u nové nabíječky Supercharger ve Vestci u Prahy

Dne 23.9.2017 proběhne letošní Tesla sraz u nového Superchargeru Praha-Vestec a přilehlého Hotelu u Krbu. Potvrzeno je přes 30 elektromobilů Tesla.

Letošní sraz majitelů elektromobilů Tesla pořádaný Tesla Club ČR proběhne na nově dokončené nabíječce Tesla Supercharger ve Vestci u Prahy
foto: Tesla

Dokončení nové nabíjecí stanice Tesla Supercharger ve Vestci u Prahy, po nabíječce Humpolec-Vystrkov druhé v Česku, oslaví Tesla Club ČR pravidelným srazem.

Dopoledne bude jako obvykle vyhrazeno pro majitele elektromobilů Tesla Model S a Tesla Model X, odpoledne už bude otevřeno i veřejnosti.

Na spuštění nabíječky Supercharger následně naváže také spuštění rychlonabíječek ČEZ Elektromobilita.

vlastní

26 Comments on “Tesla Club pořádá sraz u nové nabíječky Supercharger ve Vestci u Prahy”

  1. Baird, po turné gigafactory, říká, že expanze Tesla na
    Baird, po turné gigafactory, říká, že expanze Tesla na cestě Po prohlídce gigafactory společnosti v Reno analytik společnosti Baird Ben Kallo říká, že úsilí o snížení nákladů na baterie a úsilí o rozšíření kapacity jsou na cestě. Továrna by mohla vyrábět až 150 gigawatthodin buněk, kdyby byla plná rampa, a zlepšené výrobní procesy by měly nadále řídit snižování nákladů na baterii, říká Kallo investorům ve výzkumné zprávě. Analytik vidí několik katalyzátorů blížících se k termínům pro akcie společnosti Tesla, včetně zvýšené výroby modelu 3, dodatečných modelových recenzí 3, oznámení Tesla Energy a odhalení návěsy plánovaných na říjen. Kallo nadále zobrazuje Teslu jako špičku s hodnocením Outperform a cenovým cílem 411 USD. Elektrická automobilka v předobchodním obchodování vzrostla o 1,24 až 381,05 dolarů.

    Read more at:
    thefly.com/landingPageNews.php?id=2610565

  2. Jefferies, s „těžkým srdcem“, uvádí hodnocení prodeje na
    Jefferies, s „těžkým srdcem“, uvádí hodnocení prodeje na Teslu Analytik společnosti Jefferies Philippe Houchois inicioval Teslu s hodnocením Underperform, jeho ekvivalentem prodeje a cenou 280 USD. Elektrická automobilka byla včera uzavřena o 5,19 dolarů na 385,00 dolarů. Analytik, který přiznává dosavadní výsledky společnosti Tesla, je „impozantní“ a že jeho hodnocení přichází s „těžkým srdcem“, myslí si, že vertikálně integrovaný obchodní model společnosti nemůže být zvětšován tak ziskově a rychle, jak si myslí konsensus. Analytik předpovídá ztráty společnosti Tesla do roku 2020. Nevěří, že společnost Tesla dokáže dodat hrubé úrovně marže 30 až 35%, které by odpovídaly atraktivním výnosům ve vertikálně integrovaném podnikání od výroby až po distribuci a přeplňování.

    Read more at:
    thefly.com/landingPageNews.php?id=2610930

  3. Dobrá zpráva. V čechách klíčový SCH. Od nás ze Severu
    Dobrá zpráva. V čechách klíčový SCH. Od nás ze Severu Čech se tím bez problému otevřelo celé území. Do dneška byl Jihozápad odkázaný na dobíjení bůhvíkde. Teď bude klid, dá se to na otočku.

    Pavel
    S85P – 100000 km.

  4. Kde:
    Praha-Vestec (GPS 49.9898942N, 14.4907086E)
    Harmonogram

    Kde:
    Praha-Vestec (GPS 49.9898942N, 14.4907086E)
    Harmonogram veřejné části dne 23. 9. 2017:
    14:00 – přesun k autům a focení
    14:30 – v případě zájmu spanilá jízda
    15:00 – volná diskuse ať již u aut v salónku, nebo prostorech restaurace
    15:00 – dobrovolníci mohou pořádat jízdy pro veřejnost
    16:00 – promítání klipů a krátkých videí týkajících se Tesly
    17:00 – konec oficiálního programu
    Jestliže jste majitelem vozu značky Tesla a rádi byste se srazu zúčastnili, pošlete e-mail na registrace@elektromobily.org.

    fdrive.cz/clanky/zveme-vas-na-tesla-sraz-2017-probehne-23-zari-v-praze-vestci-1378

          1. Dopoledne se koná setkání majitelů Teslel, odpoledne
            Dopoledne se koná setkání majitelů Teslel, odpoledne může dorazit i veřejnost. Je to vhodná akce pro všechny, kteří se chtějí něco o elektrovozech něco dozvědět.
            Akce se koná ve Vestci u Prahy, Vídeňská ul. Motel „U KRBU“.

            1. Dobrý den pánové, kolem Vestce moc často nejezdím, ale
              Dobrý den pánové, kolem Vestce moc často nejezdím, ale vždicky si přibrzdím, zda se něco nového postavilo a zpráva, že dnes otvíráte mě mile zaskočila. Pokud pozvánka pro veřejnost platí i pro BMW i3, rád přijedu. Teslu bych rád časem koupil a rád si popovídám s lidmi, kteří tomu fandí. Díky

    1. Přesně tak, zákon schválnosti funguje. Takže letos v
      Přesně tak, zákon schválnosti funguje. Takže letos v Hrabyni, místě dojezdu Eko rallye po zámcích a hradech Opavska, asi Teslu žádnou neuvidíme. Nicméně ostatních elektromobilů by mělo být dost. Na místě bude klasicky fungovat elektromobilní poradenství zdarma a svezení elektromobilem rovněž. Plus další překvapení, z nchž mohu prozradit třeba otevření nabíjecího místa ve Slavkově u Opavy a rovněž v Hrabyni. Neváhejte, stavte se. Dopoledne Městské sady Opava, 14-17 památník 2.sv.války Hrabyně.

      A to zcela pominu další príma akci, ústecký autosalon „Šestiválce a ekomobilita“.

Napsat komentář