POZVÁNKA A VOLNÝ VSTUP: konference Chytrá a čistá mobilita 2017

Dovolujeme si pozvat naše čtenáře na 4. ročník celostátní konference Chytrá a čistá mobilita Prahy a měst ČR. Prvních 30 zájemců může získat vstup zdarma.

Doprovodnou akcí konference je také výstava aut na alternativní paliva
foto: Top-Expo

Konference Chytrá a čistá mobilita Prahy a měst ČR proběhne v rámci programu Smart City 2017 ve Velkém jednacím sále Zastupitelstva hl. m. Prahy na Mariánském náměstí 2 v úterý 19. září 2017 od 13.00 hod.

Doprovodnou akcí je výstava vozidel alternativní paliva. K vidění bude např. vodíková Toyota Mirai, elektromobily Tesla Model S a Volkswagen e-Golf, CNG auta či hybridní vozidla značek Volvo a Audi.

Po registraci na adrese marketing@top-expo.cz bude 30 nejrychlejším zájemcům potvrzena VIP účast zdarma (volný vstup, konferenční materiály, občerstvení).

vlastní

9 Comments on “POZVÁNKA A VOLNÝ VSTUP: konference Chytrá a čistá mobilita 2017”

  1. Ve stejnou dobu: 19.9.2017 se uskuteční slavnostní
    Ve stejnou dobu: 19.9.2017 se uskuteční slavnostní otevření rychlonabíjecí stanice v Čestlicích. Tato stanice se stane druhá z řady vystavených stanic v rámci projektu FAST-E, na kterém společnost E.ON spolupracuje s EU a má za cíl vytvořit síť rychlonabíjecích stanic pro elektromobily v Čechách,  na Slovensku, v Německu a Belgii. Otevření bude probíhat od 13 hodin, kdy zde bude připraven i doprovodný program, při kterém si návštěvníci budou moci prohlédnout elektromobil Tesla model S Ludicrous. Postaráno bude i o ty nejmenší, k dispozici pro ně bude skákací hrad.

      1. Celá akce bude přístupná pro širokou veřejnost a u
        Celá akce bude přístupná pro širokou veřejnost a u slavnostního otevření budou přítomni jednak zastupitelé společnosti E.ON, tak také starosta a místostarosta obce Čestlice či zástupci společnosti AHOLD. Jestli jste tedy nadšenec do elektromobilů nebo se chcete čistě jen podívat a zjistit, jak elektromobilita funguje, rádi Vás uvidíme na adrese Obchodní 111, Čestlice.

    1. Budu za škarohlída, ale nemohu si to odpustit: To nám tedy
      Budu za škarohlída, ale nemohu si to odpustit: To nám tedy EON ukázal rychlost FAST-E. Síť rychlonabíjecích stanic tvoří tempem 1 stanice ročně. Loni Vystrkov u Humpolce, letos Čestlice u Prahy. Mají jich udělat myslím 16, takže do roku 2031 je o slavnostní každoroční otvíračky vystaráno. To už budu důchodce a budu mít čas na ně chodit 🙂

Napsat komentář