Sledujte předání prvních elektromobilů Tesla Model 3 online

V gigatovárně Tesla už mají plné ruce práce s přípravou předání prvních vyrobených kusů elektromobilů Tesla Model 3 zákazníkům. Sledujte přenos online!

V okolí gigatovárny už probíhají velké přípravné práce na zítřejší předání elektromobilů Tesla Model 3 prvním zákazníkům, viz. video na Instagramu.
foto: Elon Musk

Zítra brzy ráno (přesne 5:45) našeho času proběhne slavnostní předání prvních kusů elektromobilu Tesla Model 3 zákazníkům. Pravděpodobně těm z řad zaměstnanců Tesla a , protože oni se stanou jakýmisi „beta-testery“ nejnovějšího elektromobilu Tesla.

Pro společnost Tesla tím nadchází kritický okamžik, ke kterému její spoluzakladatel Elon Musk od počátku směřoval. Uvádí na trh relativně dostupné elektrické auto s dojezdem přes 350 km.

Zítra ráno by mělo být předáno prvních 30 elektromobilů a zároveň oznámeny finální specifikace a ceny. Přenos z netrpělivě očekávané akce bude možné sledovat online na webu Tesla.

33 Comments on “Sledujte předání prvních elektromobilů Tesla Model 3 online”

  1. Off T: dnes rozhodl soud ve Stuttgartu o zakazu jezdeni
    Off T: dnes rozhodl soud ve Stuttgartu o zakazu jezdeni dieselem vcetne EURO 5 behem smogove situace. Zatim plati pro Stuttgart, ale bude se rozsirovat i do jinych mest. V DE se uz mluvi o ztrate ceny u dieselu 🙂 EURO 6 muze jezdit, ale jen pokud bude splnovat emisni limity i v beznem provozu. Takze ty podvodny EURO 6 maji take utrum. Dobra zprava.

  2. Nechci mírnit všeobecné nadšení, ostatně i já se velmi
    Nechci mírnit všeobecné nadšení, ostatně i já se velmi těším, ale Elon nám ty informace teď hned najednou všechny nedá. Nevím, co zítra Tesla předvede a netuším, co si nechá na jindy, ale nebyla by to Tesla, kdyby se zachovala předvídatelně. Vsadil bych se, že zítra budeme mít všichni řekněme „smíšené pocity“ 🙂
    Zároveň si přeji, abych se mýlil.

  3. Niektory na den, kedy byde prakticky vyuzitelny elektromobil
    Niektory na den, kedy byde prakticky vyuzitelny elektromobil za primeranu cenu uvedeny na trh cakali aj 50 rokov. Stastnejsi (mladsi) len poslednych 5.

    Ale dockali sme sa vsetci a revolucia sa zacina presuvat z papiera na cestu. Diki Tesla a vsetkym co budu nasledovat.

    Prisiel den D.

    1. Elon oznamil mensi model za menej ako 30tis USD pred 8 rokmi,
      Elon oznamil mensi model za menej ako 30tis USD pred 8 rokmi, ze v roku 2016 sa zacne predavat. Nakoniec to trvalo o jeden rok dlhsie, ale to asi skor kvoli X-ku, s ktorym sa povodne nepocitalo…

      ref (bez medzier):
      htt p:/ /ww w.autonews.com/article/20090824/OEM/308249858/big-ticket-tesla-has-eye-on-mainstream-with-2016-electrics

          1. Pane Vondraku,
            možná bych se měl krapet omluvit, ale já

            Pane Vondraku,
            možná bych se měl krapet omluvit, ale já zase nechápu co je na tom mém prvním příspěvku k nepochopení.
            Považuji sledování takové události za pouhou ztrátu času. Nemá to ani nejmenší vliv na výrobu ani na prodejnost vozů Tesly.
            Jsem sice velkým fanouškem pana Muska a všeho co koná, sleduji hodnoty akcií (vím, také zbytečně), líbí se mi jejich auta atd.
            Pokud by byla nějaká filmová reportáž přímo z výroby, tak na to bych se rád kouknul — mám rád robotickou výrobu, ale prodej jako takový mne nechává chladným.

            1. Tak to chapu. Ja naopak tyhle live eventy mam rad, pokud se
              Tak to chapu. Ja naopak tyhle live eventy mam rad, pokud se jedna o produkty ktere me zajimaji, takze treba takyovy Apple event nevynecham zadny a ze dela Tesla podobne eventy je super. Beru to jako takovou oslavu nove technologie, rad vidim nadseni tech co takovy produkt vymysleli a udelali, dotahli do konce a chteji ukazat svetu. Clovek si to muze pustit pak ze zanamu ,ale to je jako s hokejem…live je to vzdycky lepsi 🙂

              1. Presne tak. Clovek se musi o radostne chvile podelit. Sdilena
                Presne tak. Clovek se musi o radostne chvile podelit. Sdilena radost dvojnasobna radost.
                A uprime, kdyz vidim vase nadseni tady tak si z toho taky vzdycky rad udloubnu. 🙂
                Docela bych vas rad videl az dostanete svoji TM3. Tu radost bych si fakt uzil.

                Jestli bude zase mala ponocovat (rostou nam zoubky) tak budu koukat. Tam bude taky asi par lidi nadsenych a nebal bych se to fakt oznacit zlomovym okamzikem pro cele lidstvo.

            2. jistě, vlastně nepotřebuješ sledovat ani informace s
              jistě, vlastně nepotřebuješ sledovat ani informace s odstupem času, ztráta času, vlastně nepotřebuješ sledovat žádné informace ani o tom, co tě jen tak zajímá…. vlastně nepotřebuješ mít ani mozek, což jsi tedy ukázal dostatečně 🙂

              btw, asi tě to nenapadne, ale ti, co investují do akcií Tesly, takové akce potřebuji vídět co nejdřív, aby dle svých zkušeností věděly, co nové infromace bez časového zpoždění přinesou, ale třeba až ti bude 15, tak to plně pochopíš

                1. Velmi trefný koment. A velmi zábavný. Stálo mi to i za
                  Velmi trefný koment. A velmi zábavný. Stálo mi to i za přihlášení se. 🙂

Napsat komentář