Tesla nabízí ojeté vozy Model S už od $40 000

Tesla Model 3 už klepe na dveře a rezervací je už určitě přes půl milionu. Tesla proto raději zákazníkům nabízí Model S.

Bazarové elektromobily Tesla Model S je možné v USA koupit už od $40 000
foto: Tesla

V bazarové sekci původně známé jako „Pre-owned“ webu Tesla lze aktuálně najít nabídku ojetých elektromobilů Tesla Model S, jejichž cena začíná už na velmi slušných $40 000 (v přepočtu něco pod milionem korun). Podle Elona Muska se nyní bazarové sekci dostane na webu Tesla výrazně větší pozornosti.

Ojeté vozy Tesla Model S prodává Tesla s dvouletou zárukou (100 000 mil) a 24hodinovou asistencí. Nízké ceny kolem $40 000 platí zejména pro verze s pouze zadním motorem.

Musk také zdůraznil, že sekce na webu už se nebude jmenovat „pre-owned“, ale nově je označována jako „Used Inventory“. A dodal: „Možná si někdo dnes chce koupit Model S za $35 000 ař $40 000, což může udělat. Pak, až přijde Tesla Model 3, může přejít na něj, když bude chtít.“

Čímž chtěl tak nějak naznačit, že je vlastně lepší si dnes koupit Model S, třeba i jetý, než čekat na Tesla Model 3, kde se čekací doba aktuálně pohybuje kolem 18 měsíců a spíš víc.

Tesla

13 Comments on “Tesla nabízí ojeté vozy Model S už od $40 000”

  1. Vážení,
    máte někdo přehled o výši dalších nákladů

    Vážení,
    máte někdo přehled o výši dalších nákladů souvisejících s nákupem Tesly. Máte někdo zkušenost s uzavřením havarijní pojistky a víte jaká je jeji rořní cena? Víte někdo jaká sada zimních kol je pro Teslu vhodná a kolik stojí? A jakou doplňkovou výbavu je třeba dodatečně pořídit pro provoz Tesly v Evropě?
    Díky za názory.

  2. A ty starší Tesly jsou prodávány s tím, že nový majitel
    A ty starší Tesly jsou prodávány s tím, že nový majitel má zdarma nabíjení u dobíječek Tesla a nebo o tuto výsady přišly????
    Uměl by někdo popsat, jak se dá také auto z USA do ČR dovézt a zlegalizovat provoz, co se musí kde zaplatit a kolik? Co se musí kde žádat? (Clo, přeprava, DPH, přihlášení a pod.)
    Díky

                1. TMY mám v hledáčku, ale bude mít výškově stavitelný
                  TMY mám v hledáčku, ale bude mít výškově stavitelný podvozek jako X ? Potřebuji větší průchodnost terénem (občas).

                2. No je fakt že jezdit terénem autem za 5mega je blbost nebo
                  No je fakt že jezdit terénem autem za 5mega je blbost nebo na to sakra mít.

Napsat komentář