Tesla Model 3 – prototyp zachycen v okolí sídla SpaceX

Odhalení finální verze elektromobilu Tesla Model 3 se kvapem blíží, proběhne nejspíš už začátkem května. V okolí sídla společnosti SpaceX byl aktuálně nafilmován jeden zbloudilý prototyp.

Prototyp elektromobilu Tesla Model 3 se prohání podél testovací dráhy Hyperloop u sídla společnosti SpaceX v Los Angeles
foto: Unplugged Performance

Partě zaměstnanců společnosti Unplugged Performance, která dodává prémiové doplňky pro elektromobily Tesla, se podařil husarský kousek. Jen co vykoukli z kanceláří, naskytl se jim pohled na elektromobil Tesla Model 3.

Jde o první prototyp Tesla Model 3 zachycený na veřejnosti po mnoha měsících. Zaměstnanci automobilky Tesla Motors jej zkoušeli v okolí losangeleského Tesla Design Studia, kde sídlí .

Proti prototypům odhaleným při původní světové premiéře zhruba před rokem není vidět prakticky žádný rozdíl, pravděpodobně jde tedy o jedno z těchto původních aut. Přitom pro výrobní verzi slibuje Elon Musk řadu vylepšení, včetně lepšího otvoru kufru.

Výroba Tesla Model 3 má začít už během letošního července. Rezervaci na auto má už pravděpodobně více než 500 000 lidí, z toho přes 10 000 zaměstnanců Tesla a SpaceX.

15 Comments on “Tesla Model 3 – prototyp zachycen v okolí sídla SpaceX”

          1. tak design je věcí vkusu každého soudruha. Mě se auto
            tak design je věcí vkusu každého soudruha. Mě se auto líbí a hned bych do něj šel, kdyby se ovšem dalo koupit a nemuselo se na něj stát ve frontě – to je podle mě největší mínus tohoto auta. Za to ovšem Tesla nemůže, to je spíš velké mínus pro ostatní výrobce.

            1. Vzhled ano, u toho kufru ma podle me pravdu – povazuju ho v
              Vzhled ano, u toho kufru ma podle me pravdu – povazuju ho v soucasne podobe za no-go pro vsechny, kdo auto chteji jako univerzal, ne jako kundolap (pripadne na jezdeni do prace s kufrikem) – zazil jsem tenhle styl u sluzebaku a fakt je to pro milovniky tetrisu…

                1. Podle obrazku to bohuzel vypada, ze kufr obeti designu
                  Podle obrazku to bohuzel vypada, ze kufr obeti designu (konkretne obrovskeho zadniho okna, ktere konci v pulce strechy) je… 🙁

Napsat komentář