Tesla pořádá velkou reklamní soutěž – na popud desetileté školačky

Desetiletá Bria Loveday z amerického státu Michigan dostala ve škole za úkol napsat nějaké firmě s nápadem, požadavkem nebo stížností. Protože její otec (Steven) i strýc (Eric) pracují pro magazín InsideEVs, bylo vcelku jasné komu napíše – Elonu Muskovi do společnosti Tesla.

Tesla nevyužívá tradiční formy reklamy jako jsou televizní spoty či reklama v tisku. To jí ale nebrání uspořádat skvělou soutěž o nejlepší klip.
foto: Tesla

Bria od táty věděla o Tesle spoustu věcí. I o tom, že mnozí fanoušci tvoří reklamy na její elektromobily jen tak pro zábavu a vlastní potěšení. Napsala proto Elonu Muskovi, že by bylo dobré uspořádat nějakou oficiální Tesla Motors soutěž o nejlepší takovou reklamu.

Protože Brianin táta poslal stejný dopis Elonu Muskovi i přes Twitter, dočkal se velmi rychlé odpovědi. Elon Musk poděkoval za krásný dopis a prostě napsal „Uděláme to!“

Tesla Project Loveday

Tesla Project Loveday
foto: Tesla

Méně než týden po zaslání dopisu spustila Tesla soutěž „Project Loveday“. Do 8. května mohou zájemci posílat své reklamy, ze kterých zaměstnanci Tesla vyberou 10 vítězů podle originality, kreativity, relevance a zábavní hodnoty.

Video nesmí být delší než 90 sekund a musí být relevantní k tématu Tesla, SolarCity, jejím produktům nebo snaze akcelerovat přechod k obnovitelným zdrojům energie. Nesmí obsahovat nahodu a být přístupné všem věkovým kategoriím. A splňovat ještě pár dalších podmínek.

Mezi 10 výherci bude ještě jeden absolutní výherce „Nejvyšší ceny“, který získá víc než jen pochvalu od Tesly. Navíc dostane také pozvánku na představení klíčového produktu Tesla!

Tesla

8 Comments on “Tesla pořádá velkou reklamní soutěž – na popud desetileté školačky”

  1. Já se divím adminovi, že nesmaže naprosto irelevantní
    Já se divím adminovi, že nesmaže naprosto irelevantní komentáře pod tímhle a ostatními články.. Pokud si chci přečíst diskuze, tak se přeci mají vztahovat k tématu článku a ne aby byly úplně o něčem jiném.. Nevím, jak to vidí ostatní, ale podle mě ty komentáře tu nemají co dělat.

  2. Bývalý manažer Tesly plánuje obří továrnu na baterie ve
    Bývalý manažer Tesly plánuje obří továrnu na baterie ve Švédsku

    http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/byvaly-manazer-tesly-planuje-obri-tovarnu-na-baterie-ve-svedsku-1329700

    … 4 miliard € / 108 miliard CZK / 50 milionů € na pilotní projekt přispěl švédský Vattenfall … 2500 až 3000 kvalifikovaných lidí a používat by měla obnovitelnou energii … že by příprava na budoucí akvizici na Gigafactory 8 😉

Napsat komentář