Kde nabíjet v Česku zdarma? Ukáže vám nová mapa

Vývojář a elektromobilista David Vávra vytvořil mapu nabíjení v ČR zdarma. Uživatelé mohou přidávat i další nabíjecí body.

Mapa nabíjení elektromobilů zdarma a nepodmíněné útratou
foto: Nabíjím zadarmo

„Po půl roce s elektromobilem nás stále překvapuje, kde všude jde nabíjet zdarma. Ale najít taková místa je často problematické. Existují mapy nabíječek, ale filtr na nabíjení zdarma moc nefunguje. Někde je např. zdarma pouze AC, ale DC je placené a mapa ukazuje nabíječku jako placenou,“ vysvětluje Vávra, proč se do projektu nové mapy pustil.

Mapu najdete na adrese mapotic.com/nabijim-zadarmo. Funguje dobře na webu i na mobilu. A funguje dobře i v Tesla prohlížeči. Na mobilu klikněte u nabíječky na ikonku navigace, to spustí Google Mapy, tam klikněte na tři tečky, “Sdílet trasu”, vyberte aplikaci Tesla a to spustí navigaci v autě.

David Vávra

10 Comments on “Kde nabíjet v Česku zdarma? Ukáže vám nová mapa”

  1. Třeba Billa to má pro zákazníky.
    Pokud si tam bude každý

    Třeba Billa to má pro zákazníky.
    Pokud si tam bude každý jezdit nabíjet jen pro to, že je to zdarma, tak brzy čekejme nějaké omezení.
    Nehledě na to, že zákazník, který bude chtít při nákupu nabíjet bude naštvaný, že tam nabíjí někdo jen aby ušetřil pár korun a reálně nic nenakupuje.
    Nějak tím nabíjením zdarma nejsem unešen. Jízda elektromobilem je tak levná, že mě to ani nezajímá, jestli zaplatím pár korun, nebo ne.

Napsat komentář