Peugeot představuje novou kolekci jízdních kol Legend

Peugeot připravil pro své fanoušky kolekci originálních lifestylových produktů a novou řadu jízdních kol Legend včetně zcela nového elektrokola.

Modelová řada jízdních kol Peugeot Legend: neo-retro styl pro všechny
foto: Peugeot

Výrobky ve stylu „neo-retro“ se inspirovaly historií značky. Kožené výrobky, oblečení a doplňky Legend lze zakoupit na internetu a ve značkovém butiku Peugeot Avenue v Paříži. Jízdní kola budou k dispozici od začátku roku 2018 v prodejní síti CYCLEUROPE.

Jízdní kola Peugeot Legend jsou určena milovníkům jízdních kol klasického designu, kteří ale nechtějí slevovat ze svých požadavků na komfort a spolehlivost. Ozdobné prvky s  kostkovaným vzorem jsou připomínkou vítězství značky Peugeot v cyklistických závodech.

Geometrie rámů připomíná legendární modely značky, která se ve světě cyklistiky pohybuje již více než 130 let. Kolekce Legend zahrnuje městská kola (Urban a City), silniční kola (Road) a kola Junior. Městská kola City LC01 jsou vybavena ikonickými pedály zdobenými třemi lvy.

Jízdní kolo Peugeot eLEGEND: zcela nový koncept

Peugeot představuje koncept jízdních kol s elektrickým pohonem eLEGEND. Jeho čisté linie jsou inspirované ikonickým kolem z 60. let. Tento koncept předznamenává model, který se dostane na trh v polovině roku 2018.

V předpremiéře bude společně s celou modelovou řadou kol Peugeot Legend k vidění na akci „Grandes Heures Automobiles“, která se koná 23. a 24. září 2017 v Montlhéry (Francie).

Lifestylová kolekce Peugeot Legend: retro a trendy

Designéři ze studia Peugeot Design Lab se rozhodli potěšit milovníky značky a vrátili se k logům, které doprovázely značku během její více než 200leté historie. Na fanoušky budou čekat kožené doplňky běžné potřeby, jako jsou pouzdra na platební karty, pouzdra na telefony a notesy.

Jízdní kolo Peugeot LEGEND

Jízdní kolo Peugeot LEGEND
foto: Peugeot

Plátěné tašky nebo cestovní tašky budou ideální pro nákupy nebo na víkendové cesty. Eleganci svým majitelům dodají černá nebo bílá trička a mikiny s kapucí. Zvolené materiály, barvy a kvalita výroby kolekce Legend přispívají ke stále většímu zastoupení značky Peugeot mimo automobilový svět.

tisková zpráva

7 Comments on “Peugeot představuje novou kolekci jízdních kol Legend”

    1. floutek sa prevezie jedenkrát za prítomnosti tlače (viď
      floutek sa prevezie jedenkrát za prítomnosti tlače (viď ministrov sk vlády v týždni mobility).
      bicykel pre skutočne dennodenné používanie by mal mať na prednom blatníku retro zásterku patrične širokú a siahajúcu po vozovku, na hornom konci niečo podobné, ale menšie proti rozstreku; na zadnom kolese stačí oveľa menší, kratší blatník, končiaci cca 90°(zvislica) k vozovke.
      je to nepekné, ale to nikoho nezaujíma.

    2. No nevim ale rozumnej floutek nevyjede do deste. Za to buran
      No nevim ale rozumnej floutek nevyjede do deste. Za to buran by byl pruhovanej i z blatnikama.
      Pokud mne pamet neklame, tak duvod odstraneni blatniku melo jinej zamer a souvislost, ale proc to rozvadet, lepsi je ryt…

      Jinak prvni obrazek kola a cyklistky, jasne naznacuje silu v hrudniku tedy airbagy slusny, a blatniky ma taky slusny 🙂

      1. Přesně, v dešti neopustí rodnou kavárnu, kde jsou
        Přesně, v dešti neopustí rodnou kavárnu, kde jsou Cyklisté vítáni. Zato buran bude muset dojet z fachy domů 🙂

        Cyklistka, to je jiná třída, ta na to dbá a má kolo vybaveno skoro vším dle vyhlášky. Nějak jsem ale nezachytil změnu předpisů s těmi airbagy, to je povinné? 🙂

Napsat komentář