Kia Optima Hybrid – auto pro Supermana

V Chicagu probíhá každoroční autosalon a automobilka Kia tam ve spolupráci se „komiksovou“ firmou DC Entertainment představila další vůz inspirovaný ikonickými superhrdiny Ligy spravedlivých. Tentokrát jde o Kia Optima Hybrid v barvách Supermana.

Kia Optima Hybrid kosmeticky upravená ve stylu komiksového superhrdiny Supermana
foto: Kia

Kia a DC Entertainment společně už nějaký čas propagují kampaň „We Can Be Heroes“. V jejím rámci už představili pět speciálně upravených modelů vozů Kia inspirovaných různými superhrdiny ze stáje DC Comics – např. model Optima SX ve stylu Batmana apod.

Nová Kia Optima Hybrid „Superman-style“ nám ale připadá spíš jako tuning nějakého nadšeného čtenáře komiksů/hráče Need for Speed. Ostatně, na designu a konstrukci auta se kromě Kia a DC podíleli také redaktoři magazín Super Street.

V každém případě jde pouze o kosmetické úpravy auta – není ani rychlejší, ani výkonnější, ani šetrnější. Celá kampaň je zaměřena na snahu o pomoc lidem postiženým hladomorem v oblasti Afrického rohu (primárně Somálsko, ale také Eritrea, Etiopie a prakticky neznámý mini-stát, Džibutsko).

tisková zpráva

Napsat komentář