Vyhrajte Škoda Octavia Combi G-TEC na zemní plyn!

Už jen poslední dny zbývají k podání přihlášek do soutěže o „Ekologického oskara“ E.ON Energy Globe Award. Hlavní cenou je vůz Škoda Octavia Combi G-TEC na zemní plyn. Vyhrát může opravdu každý!

Přihlásit se do soutěže E.ON Energy Globe Award 2015 může každý se svým nápadem nebo projektem, třeba i zatím nerealizovaným.
foto: E.ON

Stačí dobrý nápad a nové auto s pohonem na může být vaše! Soutěž o ekologické oskary E.ON Energy Globe Award vyhrál minulý rok projekt celorepublikové úklidové akce Ukliďme Česko. Teď máte příležitost i vy.

Přihlaste do 30.4.2015 svůj ekologický projekt nebo nápad (dokonce nemusí být ani dosud realizovaný!), který šetří energii nebo zlepšuje životní prostředí a vyhrajte vůz Škoda Octavia Combi G-TEC na zemní plyn.

Do soutěže E.ON Energy Globe Award se může zapojit každý. Vymysleli jste způsob, jak doma šetřit vodu, elektřinu nebo třeba teplo? Stavíte zajímavý dům? Anebo třeba vynalézáte zcela nové typy lopatek pro ?

>>> PŘIHLÁSIT SE <<<

S každým takovým projektem se do soutěže E.ON Energy Globe Award 2015 můžete zapojit a máte šanci vyhrát! Přihlášení projektu je zdarma a navíc bude oceněno tričkem a ročním předplatným tištěného časopisu Dřevo & Stavby.

vlastní

Napsat komentář