Škoda spouští na českém trhu online prodej

Škoda zahájila na domácím trhu online prodej. Nová prodejní platforma www.skoda-online.cz zákazníkům přináší objednání operativního leasingu Škoda Bez starostí z pohodlí domova.Škoda spuštěním platformy online prodeje operativního leasingu vstupuje do další fáze digitalizace.

Škoda spuštěním platformy online prodeje operativního leasingu vstupuje do další fáze digitalizace.

foto: Škoda

Výběr a objednání vozu, uzavření smlouvy i platba online jsou přehledné, pohodlné a rychlé. Nové vozy jsou připraveny k předání u participujících autorizovaných prodejců v dodací lhůtě již od 14 dní.

„Nástup nových technologií a digitalizace výrazným způsobem mění všechna odvětví lidské činnosti, automobilový sektor nevyjímaje. Významně se také mění očekávání a chování zákazníků. Nakupování zboží i služeb na internetu se stává normou ve stále se rozšiřujícím počtu odvětví a oborů. Škoda je na tento trend připravena. Nové online prodejní nástroje vnímá nejen jako rozšíření služeb zákazníkům, ale i jako příležitost k identifikaci a oslovení nových cílových skupin, které jsou pro další rozvoj značky klíčové,“ říká Luboš Vlček, ředitel Škoda Auto Česká republika u příležitosti spuštění online prodejní platformy www.skoda-online.cz na domácím trhu.

Škoda prostřednictvím nové online prodejní platformy nabízí zákazníkům jednoduchý a pohodlný způsob objednání operativního leasingu Škoda Bez starostí. V přehledném menu jsou zobrazeny dostupné vozy včetně informace o rychlosti dodání konkrétního vozu a základní měsíční splátce.

Výběrem vozu se otevře stránka s plnou specifikací včetně technických údajů, kde je též možno zvolit variantu služeb Start nebo Komplet, délku pronájmu 24 nebo 36 měsíců, roční nájezd v rozmezí 10 000 až 40 000 km a spoluúčast pojištění ve výši 1 nebo 5 %.

Po volbě varianty produktu se stačí již jen zaregistrovat do online prostředí Škoda, přihlásit, vyplnit žádost o financování, zvolit autorizovaného prodejce pro předání vozu a operativní leasing objednat.

Nad rámec informací dostupných formou otázek a odpovědí je samozřejmě k dispozici také online chat s proškolenými odborníky Škoda a non-stop Informační linka. Platby probíhají platební kartou, přičemž možnosti plateb se budou dále rozšiřovat.

Online prodej Škoda Bez starostí je doplňkovou službou ke stávajícím prodejním kanálům. Zákazníkům digitalizace prodejního procesu přináší celkové zjednodušení objednávky i časovou úsporu, prodejním partnerům značky novou klientelu a moderní způsob realizace prodeje i servisních prací.

Stejně jako u stávajících prodejních kanálů zajišťují předepsané servisní prohlídky i údržbu vozů v rámci Škoda Bez starostí autorizovaní servisní partneři Škoda.

„Online prodej je realizován s plnou účastí našich autorizovaných obchodníků a Škoda tak může domácím zákazníkům poskytnout unikátní šíři své obchodní sítě. Jsme pevně přesvědčeni, že tento nový způsob oslovování klientů pomůže dále posílit pozici Škoda Auto na českém trhu i obchodní síť značky,“ říká Miroslav Holan, vedoucí rozvoje prodejní sítě Škoda Auto Česká republika. Online prodej operativního leasingu je realizován ve spolupráci se Škoda Financial Services.

„Nová platforma Škoda Online je klíčovým rozšířením distribučních kanálů značky Škoda na domácím trhu a je připravena zákazníkům v budoucnosti nabídnou široké portfolio produktů a služeb značky. Škoda jejím spuštěním vstupuje do další fáze digitalizace,“ uzavírá ředitel Škoda Auto České republika Luboš Vlček.

tisková zpráva

6 Comments on “Škoda spouští na českém trhu online prodej”

  1. A já jsem zase za tuto zprávu rád. Slyším ji poprvé a
    A já jsem zase za tuto zprávu rád. Slyším ji poprvé a nevím, kde jinde bych se ji měl dozvědět a alespoň trochu jí věřit.

    A pro ty, co píšou, že se má hybrid nebo pan Hořčík stydět, můžete jít jinam. Nebo vlastně lépe. Udělejte podobný web a ukažte se.

  2. Šáde je národní ostuda Čechů a výstavní kousek
    Šáde je národní ostuda Čechů a výstavní kousek zahraničních akvizic germána a tudíž je možno ji gratulovat pouze k té výsadbě stromků, jestli nějaká vůbec existuje protože jitrnici ještě nevidět 😉 Každopádně at žije 7 let STARÁ a VOJETÁ ŠROT ŠÁDE Octavia Green E-Line (2011) přesto překráááásná :))))))))))))))))))))))))DDD …

    kcc-hho.webnode.cz/elektromobil/skoda-octavia-green-e-line/

    … která nikam nedojede, dlouho se jí nabíjejí baterky, je těžká, hoří a upadávají ji kolečka ostatně jako všem elektromobilům :)))) 1*

Napsat komentář