Kawasaki představuje motorku budoucnosti

Na posledním autosalonu v Tokiu představila společnost Kawasaki svou vizi motorky budoucnosti. Je svítivě zelená, může se za jízdy měnit ve tříkolku a jezdí pouze na elektřinu.

Koncept elektromotorky Kawasaki J s rozdělenou přední částí, která se může opět spojit v „jedno“
foto: Kawasaki

Fanoušci japonských animovaných filmů nebo hollywoodských spektáklů jako je třeba Tron budou při pohledu na Kawasaki J ihned „doma“. Nový koncept futuristického elektrického motocyklu totiž skutečně vypadá, jako kdyby do našich časů zavítal z rozverné budoucnosti.

Zaujme nejen svým barevným provedením, které upomíná k asi nejslavnějšímu modelu značky Kawasaki – Ninja, ale také řešením kol. Ta jsou totiž širší než obvykle a přední kolo je navíc dvojité. To proto, aby se mohla kola v případě potřeby oddělit a dát stroji za jízdy větší stabilitu.

vlastní

One Comment on “Kawasaki představuje motorku budoucnosti”

  1. Škoda, že je to jen link
    Škoda, že je to jen link na článek jinde. Tohle mi trochu vadí, nechci se odklikávat na jiný web. Chápu, že to děláte proto, abyste posílili návštěvnost svého druhého webu a že je to hodně subjektivní, někomu to vadit nemusí vůbec.
    Jen jsem chtěl dát vědět, že existují i vaši veřní čtenáři, které tímto odrazujete – já tyto odkazované články nikdy nečtu a jen mi vždycky vadí, že jsem klikl na něco, co tu ve skutečnosti není.

Napsat komentář