Johnny Depp dostal pokutu za rychlou jízdu: v elektromobilu Tesla Model S

Hvězdám filmového plátna se na webu Hybrid.cz příliš často nevěnujeme. Ale když se do toho přimotají elektromobily, rádi uděláme výjimku. V téhle hrají hlavní roli Johnny Depp, Elon Musk a Tesla Model S. Plus jeden dopravní policista.

Tesla Model S si klestí cestu k filmovým hvězdám. Resp. klestí ji Elon Musk.
foto: Tesla Motors

Depp momentálně uvádí po světě své nové akční sci-fi drama jménem Transcendence. Film vypraví o vědci (Depp), který se snaží vytvořit umělou inteligenci a podle všeho je to pořádná ptákovina. Což nic nemění na tom, že po práci musí přijít i zábava.

A tak se stalo, že jednoho dne po natáčení se v jednom elektromobilu Tesla Model S společně ocitli Depp, jeho herečtí kolegové Paul Bettany a Rebecca Hall, režisér Transcendence Wally Pfister a všemu tomu velel Elon Musk. Rozhodl se nejspíš, že filmovým hvězdám předvede co všechno jeho elektroauta umí.

Problém je, že to na dálnici tak trochu přepálil s rychlostí, čehož si promptně všimla jedna dálniční hlídka a pochopitelně neváhala a auto zastavila. Jaké asi muselo být překvapení dopravního policisty, když z auta vykoukly hlavy tří filmových hvězd, jednoho režiséra a za volantem seděl Elon Musk? Ba co víc, když Paul Bettany seděl na klíně Johnnyho Deppa?!

Celou zprávu přinesl britský bulvární deník Sun, kterému se údajně podařilo vyzpovídat i samotného Deppa. Tomu se podle všeho jízda v elektrickém autě líbila a Musk si prý z pokuty za rychlost nic nedělal. Jen policista to podle něj nebral na tak lehkou váhu jako ostatní zúčastnění.

4 Comments on “Johnny Depp dostal pokutu za rychlou jízdu: v elektromobilu Tesla Model S”

Napsat komentář