Z elektromobilu Tesla Model S už si dělá srandu i South Park

Zatímco Toyota Prius a s ní i celé San Francisko se jako terč posměchu dostalo do známého amerického seriálu South Park velmi záhy, elektromobilu Tesla Model S to trvalo překvapivě dlouho. S novou epizodou nazvanou „Wold War Zimmerman“ se ale Tesla konečně dočkala.

Eric Cartmann utíká před apokalypsou v Modelu S
foto: YouTube/South Park

V nové epizodě „World War Zimmerman“ (narážka na nedávný hollywoodský zombie trhák „World War Z“) se jedna z hlavních postav, Eric Cartmann, snaží na poslední chvíli utéct před koncem světa. Už samotný útěk před koncem světa je docela vtipná premise, kterou však tvůrci ještě maličko opepří.

Na útěku ho totiž málem přejede auto – žádné jiné než právě elektromobil Tesla Model S. Cartman nelení, otevře dveře, namíří na řidiče pistoli a poručí mu, aby pořádně šlápl na pedál. Doslova takto:

„We’ve got about ten minutes before this entire country is up in flames! If you wanna live, you’d better step on the gas! Oh wait, is this a Tesla? Sh*t! Well press on the prissy pedal! We’re gonna die!“

Hlavní vtip má nejspíš spočívat v tom, že slovo „prissy“ zní téměř jako „pussy“, což se dá přeložit mimo jiné i jako „slaboššký“ nebo „zbabělý“. V kontextu ráže celého seriálu je to ale spíš poklona a další skvělá reklama pro Teslu.

Níže zmíněná část, nicméně v ruštině. Anglicky na Facebooku.

2 Comments on “Z elektromobilu Tesla Model S už si dělá srandu i South Park”

Napsat komentář