POZVÁNKA: Amper 2013 + soutěž o VSTUPENKY ZDARMA

Ve dnech 19.-22.3.2013 se v Brně na Výstavišti uskuteční další ročník mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace. Jako minulý rok, i tentokrát se objeví hybridy a elektromobily. A to v rámci samostatného projektu Amper Motion. + SOUTĚŽ O VOLNÉ VSTUPENKY

Veletrh Amper se uskuteční od 19. do 22.3.2013 na Výstavišti v Brně
foto: Amper

Amper Motion je přehlídka dopravních prostředků od autobusů po jízdní kola (elektrokola), objeví se pochopitelně elektromobily, hybridy a elektroskútry. Návštěvníci a zájemci o elektromobilitu se mohou těšit na celou řadu zajímavých exponátů, které budou vystaveny v hale F a na volné ploše před halou F.

Projekt Amper Motion navazuje na soutěž Elektromobil roku z minulého roku. Tato soutěž bude mít své pokračování v roce 2014 a vždy bude organizována v sudých letech, tedy ve dvouletém cyklu.

Na Amper Motion 2013 můžete shlédnout následující exponáty:

Osobní elektrická auta: Opel Ampera, Ion, Nissan Leaf (loňský vítěz soutěže elektromobil roku), dodávku eVAN – 122, kterou bude prezentovat společnost Green Way Operator. Společnost ekolo.cz představí novinku zn. , model SilverGo.

Společnost E-Pohony Šikula s.r.o. představí celoodpružené elektrokolo Freeride Electric 2, které dosáhne maximální rychlosti 45 km/h s dojezdem 20-40 km. Mezi dalšími exponáty jsou dobíjecí stanice společnosti MICOS spol. s r.o. a Schrack Technik spol. s r.o.

Své místo má na Amper Motion 2013 pochopitelně také Občanské sdružení elektromobily, které ukáže elektromobil Peugeot 106 v úpravě Jaromíra Vegra s dojezdem přes 500 km. Objeví se také elektrický speciál ElektroStar konstruktéra Mojmíra Holmuze.

A v neposlední řadě i elektrický zahradní malotraktor Honda 4514 Hydrostatic v přestavbě. Plus nejrůznější elektrické skútry a například i závodní elektrotříkolka SPS E3-01, vítězný projekt krajského kola soutěže ENERSOL. Autory projektu jsou studenti SPŠ strojní a stavební v Táboře, obor Strojírenství.

Protože magazín Hybrid.cz je mediálním partnerem programu Amper Motion 2013 (a rádi se tam s vámi potkáme), nabízíme vám možnost získat zdarma vstupenky na veletrh . Jde to jednoduše:

Prvních 20 čtenářů, kteří si zaregistrují newsletter magazínu Hybrid.cz nebo Ekologické bydlení od nás zdarma obdrží jednu vstupenku na veletrh Amper 2013, který se uskuteční od 19. do 22.3.2013 v Brně na Výstavišti. Registrovat se do newsletterů můžete na hlavní stránce v obou magazínů v pravém sloupci. Výherci od nás obdrží emailem upozornění.

tisková zpráva

One Comment on “POZVÁNKA: Amper 2013 + soutěž o VSTUPENKY ZDARMA”

Napsat komentář