Tisková zpráva: E-shop zdarma a rychle

Nový e-shop nemusí znamenat investici desítek tisíc korun. Novinkou je možnost založit si internetový obchod v průběhu několika minut a to zcela zdarma. Navíc bude vaše zboží prodávat za vás!

Krámky.cz jsou úspěšnou obchodní platformou, která dnes sdružuje přes 400 spokojených zákazníků z řad živnostníků i dalších drobných prodejců. Podobně jako oni si můžete také vy založit e-shop zdarma a rychle. Během několika málo minut začnete s prodejem!

Internetový obchod zdarma
Základní verze obchodu Krámek Free nabízí jednoduché řešení pro veškeré uživatele, kteří uvažují o tom, že své zboží nově nabídnou také na internetu. Po registraci získají plně funkční e-shop na adrese www.kramky.cz/nazevobchodu, do něhož mohou přes jednoduchou administraci vkládat zboží a nabízet ho tak všem potenciálním zákazníkům.

Na rozdíl od jiných způsobů tvorby webu – samostatný, drahý produkt s dlouhou výrobou – tím získávají řadu výhod:
• Obchod je k dispozici okamžitě – ihned se může prodávat!
• Nemusí se zabývat SEO optimalizací či zviditelněním obchodu – Krámky to zajistí samy
• Veškeré vaše zboží je nabízené také na globální doméně www.kramky.cz, kterou měsíčně navštíví desítky tisíc zákazníků

Profesionální e-shop za hubičku
Prodejcům, kteří to myslí s prodejem vážně, je k dispozici také placená verze Krámek Maxi, která je nejlevnějším profesionálním e-shopem na českém trhu! Krámek Maxi nabízí řadu pokročilých funkcí či doplňkových služeb – širší nabídku grafických šablon, detailní statistiky pro hodnocení úspěšnosti prodeje nebo automatickou fakturaci, díky níž majitel obchodu vyřídí každou objednávku během několika desítek sekund. To vše za pouhých 199 Kč měsíčně.

Stejně jako u Krámku Free navíc platí, že veškeré vložené zboží je automaticky nabízeno k prodeji na stránce www.kramky.cz – v tomto případě přednostně před všemi neplatícími prodejci! Pro více informací navštivte stránky www.kramky.cz – případně se rovnou zaregistrujte a začněte prodávat ve vlastním e-shopu!

2 Comments on “Tisková zpráva: E-shop zdarma a rychle”

Napsat komentář