PETROLsummit 07

PETROLmedia zahájila přípravu celooborového setkání odborníků na trhu pohonných hmot a čerpacích stanic. První PETROLsummit 07 proběhne v Praze v kongresovém centru hotelu Olympik 18. října 2007.

Tisková zpráva: PETROLsummit je určen pro odborníky a také odbornou veřejnost, která se zajímá o oblast petrochemie a ropy. Trh s pohonnými hmotami sice vnímá veřejnost zejména prostřednictvím čerpacích stanic, ale ty jsou jen jakousi tváří této branže. Proto je pochopitelné, že velký díl summitu bude zaměřen na problematiku výroby, velkoobchodu a distribuce pohonných hmot. Summit nepochybně obohatí přítomnost odborníků z řad dalších příbuzných oborů například automobilového průmyslu a dopravy, ale také zástupců státní správy a odborných škol.

Akce bude rozdělena do tří programových bloků. Velká část prostoru bude věnována výstavě, tvořené expozicemi a prezentacemi vystavovatelů, souběžně bude probíhat v odděleném prostoru doprovodný konferenční program a PETROLsummit vyvrcholí závěrečným společenským večerem.

Program odborného semináře bude podléhat praktickým problémům a potřebám, které účastníci PETROLsummitu aktuálně řeší nebo je bezprostředně zajímají. Největší prostor bude věnován expozicím firem, které zde mohou prezentovat své výrobky a služby. Jedním z hlavních hřebů slavnostního večera bude vyhlášení vítězů dlouhodobé soutěže PETROLawards 2007 a slavnostní předání cen.

Generálními Partnery PETROLsummit 07 jsou společnosti Benzina a Unipetrol. Na přípravě PETROLsummitu se podílejí od samého začátku tradiční partneři, ČAPPO – Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu, ŠČS ČR – Společenství čerpacích stanic ČR a tým pořadatelů mezinárodního veletrhu Autotec BVV – Veletrhy Brno.

PETROLawards 07

Společnost PETROLmedia pořádá první ročník soutěže o významný počin v oboru ropy, petrochemie a čerpacích stanic v České republice.

Obsahové členění soutěže se organizátoři rozhodli rozdělit do tří kategorií. První z nich se nazývá PRODUKTY A TECHNIKA a zahrnuje např. techniku a vybavení čerpacích stanic, vývoj a výrobu pohonných hmot a další. Druhá kategorie s názvem ČERPACÍ STANICE obsahuje provoz, marketing, merchandising, komunikaci se zákazníky, aj. Posledním oborem je ODBORNÁ ČINNOST do níž patří přednášky, publikační činnosti, vědecký vývoj, apod.

Soutěže se může zúčastnit kdokoliv napříč celým oborem petrochemie a ropy. Odborná veřejnost může nominovat do jednotlivých kategorií své favority, o kterých je přesvědčena, že jejich činnost nebo výrobky a služby svojí úrovní přispěly významně do této branže. Přihlášení je možné buď elektronicky nebo zasláním formuláře na adresu redakce PETROLmagazínu. Uzávěrka přijetí přihlášek je 31. srpna 2007.

Přihlášky bude hodnotit jak odborná komise, tak i návštěvníci webu PETROL.cz. Vyhlášení výsledků soutěže PETROLawards 2007 proběhne v rámci společenského večera akce PETROLsummit, která se uskuteční 18. října 2007 v kongresovém centru hotelu Olympik v pražském Karlíně.

Více informací: www.petrol.cz

Napsat komentář