PETROLsummit 09 – setkání odborníků na pohonné hmoty

Třetím setkáním odborníků a příznivců oboru pohonných hmot a čerpacích stanic se pokusí PETROLmedia navázat na úspěch předešlých ročníků. Opět se budou udílet ceny vítězům prestižní soutěže PETROLawards a kromě tradiční odborné konference a prezentačního expa připravil i letos pořadatelský tým řadu novinek a překvapení.

Kdy, kde a jak
PETROLsummit se bude konat 15. října 2009 v kongresovém centru hotelu Olympik Artemis v Praze. Ten účastníkům akce nabízí, kromě dostatečné parkovací kapacity na hlídaných parkovištích, i dostatečnou ubytovací kapacitu za zvýhodněné ceny. Vysoký standard čtyřhvězdičkového hotelu je osvědčenou jistotou kvalitních služeb. Pro všechny účastníky PETROLsummitu bude opět k dispozici dostatečně dimenzovaný jednací prostor s příjemným posezením, Wi-Fi připojením k internetu a samozřejmě kvalitním občerstvením po celou dobu konání akce.

Pro koho je akce určena
PETROLsummit je určen pro odbornou veřejnost z oboru zpracování ropy, výroby a distribuce pohonných hmot a komplexu služeb a provozu čerpacích stanic. Letošní programové zaměření PETROLsummitu, ve srovnání s minulými ročníky, by mělo přilákat kromě profesionálů z oboru provozu, prodeje, marketingu čerpacích stanic více provozovatelů čerpacích stanic – nejen nájemce, vedoucí i majitele, ale také personál pracující na benzínových pumpách.

PETROLsummit svým zaměřením přesahuje do oborů automobilového průmyslu a dopravy, logistiky a zejména prudce se vyvíjejících prodejen typu convenince. Pro profesionály příbuzných oborů jako dopravních a logistických firem, provozovatelů convenience prodejen, marketéry, merchandisery a dodavatele suchého zboží a dalších služeb může PETROLsummit přinést řadu nových poznatků, impulsů i kontaktů.

Místo pro setkání
PETROLsummit není jen odbornou akcí, ale – jak vyplývá z jeho názvu – především místem pro setkání odborné veřejnosti z naší branže i příbuzných oborů se zástupci státní správy a školství, a také médií. Cílem PETROLsummitu je jednou ročně všem účastníkům poskytnout společný prostor pro neformální setkání v příjemné a uvolněné atmosféře.

Zástupci státní správy a školství
Přítomnost významných zástupců státní správy a odborných škol je na summitu každoroční neodmyslitelnou součástí. Jejich zájem o problematiku a aktivní účast na workshopech významně posilují odbornou úroveň programu a zároveň vyzdvihují společenskou prestiž akce. Zde je třeba připomenout loňský patronát nad PETROLsummitem, kterého se ujal první místopředseda vlády ČR, senátor Jiří Čunek. Také letos jednají pořadatelé o aktivní účasti významných odborníků a špičkových představitelů státního aparátu. Patronát letošního ročníku PETROLsummitu převezme Ministerstvo průmyslu a obchodu a čestný patronem bude primátor hlavního města Prahy Pavel Bém.

Program s řadou novinek a překvapení
Hlavními pilíři programu PETROLsummitu 09 je tradičně odborná konference a miniveletrh EXPO PETROLsummit 09, který je přehlídkou nejnovějších inovací prezentovaných v expozicích Partnerů summitu. Vysokou odbornou úroveň akce umocní vyhlášení vysoce prestižní oborové soutěže PETROLawards 09 o nejvýznamnější počiny v oboru s udělením ceny „Osobnost roku“. Třetím programovým pilířem PETROLsummitu je závěrečný společenský večer, který v uvolněné atmosféře pomůže vykompenzovat hektiku předchozího pracovního dne. Program večera zůstává tradičním tajemstvím, aby byl pro zúčastněné tradičním příjemným překvapením. Jediným bodem programu, který neuvízl v informačním embargu, je oslava 10 let existence PETROLmedia.

tisková zpráva

Napsat komentář