Ehm, tak mi to nedalo a jel jsem opět vyzkoušet novou ŘJ. Tentokrát jsem testovací podmínky o něco ztížil. První část vedla z Kraví Hory z tepla do venkovního parkování ve starých Kohoutovicích. Pokud někdo máte představu, jak tam ten kopec vypadá, tak vězte, že po trase trajfu před odbočkou do starých Kohoutovic jsem jel nejpomaleji asi 27, obvykle však spíš kolem 35. Později, v lese, už to bylo asi 37-40 takže v podstatě normální rychlost. Ve dvou jsem to zatím nezkoušel ale mám to v plánu. Moc šancí tomu nedávám

Nahoře jsme skútr zaparkoval na chodníku a nechal jej řádně promrznout

Když jsem se za pár hodin vrátil, měl už stroj příjemné asi 3 stupně nad nulou

Sjel jsem z kopce dolů (asi šedesátkou maximálně) a pokračoval přes Jundrov, Komín a Žabiny do města po Veveří. Na rovince na teplém skútru asi 55, na studeném cca 52 což může být jen mojí slepotou -- subjektivní pocit stejný. Před připojením na nabíječku mi měřák ukázal najetých 17 km a ukazatel baterie byl stále v poloze "full" (při zátěži se dostával cca do 2/3 stupnice). Předpokládám však, že ukazatel neukazuje lineárně, tudíž je možné, že jsem měl vybitý akumulátor víc, než jsem si myslel

Co se týče pohodlí za jízdy, nikde nic netlačí, nakonec ani ta malá kola nejsou takový problém, jako jsem čekal. Odpružení je v pohodě, sedátko je měkké. Do zrcátek je slušně vidět a světla jsou skvělá! Jak se píše v recenzi, opravdu si s nimi na cestu posvítíte. Jen ty ukazatele by mohly být líp podsvícené...
Reakce lidí mě asi nepřestanou bavit. Většin naprosto nechápe, co to kolem nich projelo. Ale mám takové tušení, že nás časem bude víc, mnohem víc.