KAPA píše:Zdravím, právě jsem dokončil úpravu skútru Scooty 2,5kW na verzi 6kW, 72V, 24xLiFePo. Rád se podělím o zkušenosti.
Bližší info zde: http://eskutr.cz/cms.php?id_cms=8
ctirad píše:Koukám, že ty lifepo4 články tam máš nějak podezřele levný. Je to opravu cena s DPH? A když jsme u Kelly, tak za kolik bys uměl takovou KEB72331? Spíš jen tak pro zajímavost, osobně bych v mym případě šel spíš do Lyena, kterej si myslim je na malej skútr až až i když nemá tak pěkně vyřešenou rekuperaci a další věci jako Kelly.
Ten Vectrix jsem psal spíš jako hlášku i když bych nesouhlasil, že dojezd bude jinde. Vectrix je sice těžký jako kráva, ale zase má 128V napájení, takže na Wh to vychází výrazně lépe než 72V/40Ah.
Jako dobrý základ na tuning by byly ty nové guewery Magic a Cruiser. Navíc by už měly mít Kelly jednotky, takže zvýšení rychlosti by měla být jenom otázka přidání článků a jiné nabíječky.
KAPA píše:použitý regulátor: KEB72801X,24V-72V,350A,8.0KW,E-bike Brushless Controller
ano je to předimenzovaný, ale získal jsem ho za pěknou cenu (rozdíl 100US oproti tomu co by tam stačil)
Počítám že ho využiji na další pokusy s vyššími výkony.
Jinak zadní kotouč ještě namám osazen brzdou, zatím brzdím jen rekuperací a přední kotoučovkou a dá se to vpohodě ukočírovat
Na omezení výkonu mám přepínač, tak že po městě to jede na 50procent výkonu a to je akorát (cca těch 70km max)
Na delší vzdálenosti to přepnu a pak svištím cca 90km. Zatím. Nemám to ještě čiplý na plný výkon kvůli novým baterkám a dalším drobnostem, které namám vyladěny (jistič, plyn, ...)
Ono těch 130km to asi nepojede, můj odhad je zatím max tak 100-110km. Na běžné užití to stejně omezím na těch 80-90.
Celkově jsem chtěl jen dokázat co elektrika umí a to se mi myslím podařilo
Hodím sem pak výsledky a GPS data z testů - rychlosti a hlavně dojezd, ten bude díky parádní rekuperaci zajímavý - počítám tak 70-100km.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník