Ahojky
Jak jiz zde bylo zmineno udelal jsem si takovy celodeni vylet. Melo to byt takove otestovani delsiho cestovani s jednou baterii.
Skutr - ZQTD-389 baterie Litium 22Ah ( dojezd 45 –50 km podle podminek )
Prubeh cesty – ( casy berte jako orientacni +- 30 minut nehraje roli ) odjezd 7:00 z domu, od 8 hodin nabijeni ve Vyskove u KAPY ( dekuji za vyzivu pro mou vecne hladovou baterii ) cekani jsme vyplnili castecne pokecem a potom jsem se sel projit po meste a zastavil se v hospudce na nejakej ten gablik. 12:00 odjezd do Brna kde jsem mel slibene zapujceni druhé baterie od zqtd-690 za coz mu moc dekuji a take za dobiti baterie. Usetril mi tim dalsí cekani. Mezitim co se moje baterie nabijela, odjeli jsme 13:30 na sraz, kde jsem se seznamil s dalsimi ucastniky a jejich stroji. Mel jsem moznost si skutriky vyzkouset a omrknout ruzna vylepseni na kterych budu muset casem taky zapracovat.
Dalsi casy uz jsem prilis nesledoval protoze sraz jsem stihl a to bylo hlavni.
Ze srazu jsme vyrazili zase k zqtd-690 do Lisne a na teto ceste se plne projevily upravene skutriky. Muj neupraveny sice kopecky zvladal, ale za klukama jsem se jen line plouzil a neustale na mne museli cekat.
Po prijezdu moje baterie ješte nebyla nabita, tak jsem dostal skoleni ohledne baterii a je skoda ze se nas tam neseslo vic, bylo to poucne a odnesl jsem si spoustu novych poznatku.
Nasledovala cesta do Vyskova kde jsem byl asi okolo 17:00 zase jsem baterii nabil a cas vyplnil veceri v hospudce a pokecem s KAPOU. Potom uz mne cekala jen cesta domu kterou mi spestroval nepretrzity dest, alespon jsem se nenudil a soustredil se na cestu.
Zaver - najeto celkem 160km, 3x dobijeni + 1x doma po dojezdu.
Na takoveto cestovani tyto stroje skutecne nejsou delane, ale obcas se takova cesta da ze strandy podstoupit. Takze i ostatní elektro-skutrari nevahejte a dorazte na další sraz –
JDE TO a ne ze ne

Sevak