VIDEO: elektromotorka Brutus vás dostane

Když Chris Bell pracoval v garáži na své unikátní , neustále přemýšlel jak ji pojmenuje. Jak se blížil k cíli, stále neměl jméno. Jednoho dne jen tak vysedával vedle svého stroje, díval se na něj a napadlo ho, že je prostě brutální. Jako žádná jiná ve své třídě. A tak se zrodil Brutus, unikátní elektrický cruiser.

Žádný render nebo Photoshop, ale skutečná fotka skutečné elektrické krásky
foto: Brutus/Chris Bell

Chris Bell má unikátní schopnost chápat a stavět mechanické koncepty. Během let postavil, přestavěl nebo upravil všechno počínaje , loděmi, motorkami přes až po kasina a hotely. Před pár lety si vytyčil cíl postavit vlastní elektrický sportovní cruiser.

To se mu nakonec skutečně podařilo. Elektrickou motorku pojmenoval Brutus a byl s ní natolik spokojený, že se rozhodl nabídnout ji i běžným zákazníkům. Samozřejmě, že jde o custom-built záležitost, složenou z těch nejlepších komponent, na zakázku, a tedy i za odpovídající cenu.

elektromotorka Brutus

Stačí ale mrknout na fotky a video a pochyby o tom, kdo by o takovou motorku mohl mít zájem ihned zmizí. Elektromotorka je vybavena lithium-polymerovými bateriemi, které nabídnou dojezd až 160 km při max. rychlosti 200 km/h (144 V). Mrkněte na prvního prototypu:

A tady ještě jednou video na kterém uvidíte jak se elektromotorka pod rukama Chrise Bella rodí:

autobloggreen

One Comment on “VIDEO: elektromotorka Brutus vás dostane”

Napsat komentář