Elektromobily Tesla Roadster jsou téměř vyprodány

Kupujte dokud jsou! americké automobilky se pomalu ale jistě blíží ke konci. , šéf automobilky, znovu potvrdil, že po roce 2011 se už Tesla Roadster prodávat nebude.   

foto: Tesla Motors

Skutečnost, že výroba sportovního Tesla Roadster bude končit je známa už delší dobu. Elon Musk tuto informaci pouze potvrdil a upřesnil. „Ve je ještě k prodeji dostatek . Lidé v a mají zhruba dalších šest měsíců, aby si Roadster mohli objednat,“ řekl doslova Musk.

Dodal, že v USA už bude automobilka přijímat objednávky pouze další měsíc nebo dva. „Takže pokud si někdo chce koupit Roadster, měl by to učinit velmi, velmi rychle,“ připomněl.

Od by automobilka měla začít vyrábět svůj rodinný elektromobil Tesla Model S. Jedním z důvodů proč končí s Roadsterem je i fakt, že v továrně v Hethelu v Anglii od které odebírá pro svůj Tesla Roadster karoserie budou probíhat výrazné změny výroby.

Věděli jste, že Tesla očekává růst obratu o 50%?

Tesla Roadster je založen na modelech /. Právě ty ale čeká upgrade. Navíc se obě automobilky už dříve dohodly, že Lotus dodá celkem 2500 kusů. Vzhledem k tomu, že Tesla Motors už má prodáno přes 1500 roadsterů, je blízké ukončení prodeje nasnadě.

Napsat komentář