VIDEO: reklama na Nisan Leaf, kde benzin pohání vše

Mikrovlnka na benzín, budík na benzín, toastovač, , počítač… co kdyby v sobě malý benzinový motor měl úplně každý spotřebič? chce prodat svůj s pomocí vtipné nové reklamy. Podívejte se na video.   
foto: Hybrid.cz

Nelze si nevšimnout narážky na , do kterého čepuje na konci reklamy „neštastník“ benzin. I špatná reklam je reklama, říká se, a tady dělá Nissan svému konkurentovi medvědí službu.

za tip děkujeme Robinovi z Nano Energies

12 Comments on “VIDEO: reklama na Nisan Leaf, kde benzin pohání vše”

  1. Když se vše vezme okolo,
    Když se vše vezme okolo, tak přece jen 40% energie je vyrobená mimo uhelné elektrárny, což u benzínu nehrozí, také účinnost je jiná u elektromotoru, než spalovače. Zjednodušený výsledek, kouřivost (výfuk nebo elektrárny)u elektromobilu vychází o dost lépe, než spalovač. Prostě je méně smradu z elektromobilu.

        1. Já myslím že nematou. Ta
          Já myslím že nematou. Ta vozidla jako taková opravdu žádné emise nemají. Poukazování na to, kolik emisí vzniká výrobou elektřiny v tepelných elektrárnách mi přijde poněkud dětinské. On ten benzín a nafta se taky nevytěží, nezpracuje a nerozveze sám a bez emisí. A že to je nějakých emisí. Proto ta moje narážka výše. Tímto uvažováním bychom do těch emisí mohli započítávat třeba i teplárnu, která vyhřívá automobilku a pšouky jejích zaměstnanců 😉

Napsat komentář