Toyota spustí předobjednávky na Prius plug-in hybrid

Americká pobočka automobilky přesně v , 22. dubna, spustí přednostní registrace zákazníků pro chystaný . Nový objednávkový systém jim umožní nakonfigurovat si zcela podle jejich představ.   


Navíc si první zákazníci budou také moct zvolit od kterého dealera si auto vyzvednout. Prius plug-in hybrid, dosud nejpokročilejší model s možností dobíjet baterii ze zásuvky, se v USA začne prodávat na jaře 2012 v 15 státech.

Těmito státy budou: Arizona, , Connecticut, Hawaii, Marine, Maryland, Massachusetts, New Hampshire, New Jersey, New York, Oregon, Rhode Island, Vermont, Virginia a Washington. Tedy nejbonitnější státy unie. Postupně během roku 2012 se prodeje rozšíří do dalších států USA.

Toyota Prius plug-in hybrid neboli hybrid do zásuvky s možností dobíjení baterie z domácí zásuvky se má prodávat za cenu jen o málo vyšší než současná třetí generace Priusu.

Zároveň dokáže toto elektrické auto ujet 15 až 25 km čistě na elektřinu. Tím se spořeba výrazně snižuje v případě krátkých cest např. do zaměstnání nebo na nákup.

tisková zpráva

One Comment on “Toyota spustí předobjednávky na Prius plug-in hybrid”

  1. PRIUS Plug IN hybrid cez
    PRIUS Plug IN hybrid cez internet? Super nápad! Bral by som takéto objednanie nového auta s možnosťou sledovať v akej fáze výroby a dodania sa práve moje nové auto nachádza. Má to taký nádych exkluzivity. Čo by ma však potešilo viac by bolo potvrdenie informácie že cena Priusu plug in hybrid má byť len o málo vyššia od ceny štandartného priusu! Počkám 🙂 však mám na to ešte jeden rok.

Napsat komentář