Tesla Model S jako luxusní, extravagantní recepce? Podívejte se!

V ulicích Křemíkového údolí, domova předních technologických klenotů naší doby, se to elektromobily Model S jen hemží. Jen na Draper University Hero City v kalifornském San Mateo ale potkáte Teslu v podobě vpravdě luxusní recepce. Uvěříte, až uvidíte…

Fotografie pochází od Steva Juvertsona, člena správní rady Tesla Motors a příjemce prvního vyrobeného kusu elektromobilu Model S
foto: Steve Juvertson

Tim Draper je jméno běžnému smrtelníkovi veskrze neznámé. V Křemíkovém údolí (Silicon Valley) není však ničím menším než žijící legendou. Jde o investora, který pomohl na svět takovým firmám jako Skype, Baidu, Hotmail a dalším. A pochopitelně na nich obrovsky vydělal.

Ve městě San Mateo založil univerzitu Draper University, kde vychovává nové generace technologických podnikatelů a obchodníků. V recepci univerzitního prostoru zvaného Hero City může každý návštěvník spatřit co to znamená být investorskou legendou.

Recepční stůl je totiž rozpůlený elektromobil Tesla Model S. Recepční sedí na skutečných autosedačkách. A vůbec, celé je to poměrně surrealistický nápad.

3 Comments on “Tesla Model S jako luxusní, extravagantní recepce? Podívejte se!”

Napsat komentář