Batmanovská motorka Batpod je ke koupi na eBay. S kulomety a plamenometem!

Batman ve filmové, komiksové i animované verzi vždycky dokázal překvapit svými stylovými technickými udělátky. V nejnovějších filmech je to mimo jiné i motorka Batpod. Díky jednomu odhodlanému nadšenci je teď ke koupi na eBay za $27 500, tedy asi půl milionu korun.

Elektromotorka Batpod, kterou si sám navrhnul a sestavil jistý Jeff T.
foto: Jeff T.

Uživatel jménem Jeff postavil Batpod na rámu motocyklu Harley Davidson V-Rod z roku 2002. Vykuchal v podstatě všechno a do rámu vložil elektromotor, baterie a všechny potřebné propriety proto, aby se maximálně přiblížil filmové předloze.

A povedlo se mu to na výbornou! Elektromotor o výkonu 65 koní doplněný o rekuperaci se dokáže točit max. 7500 ot./min. Kromě toho je ale Batpod vybaven také FUNKČNÍMI kulomety a plamenometem!

Pochopitelně, v základu se prodává se zbraněmi uvedenými mimo provoz, ale pokud si to případný zájemce bude výslovně přát, může kontaktovat prodejce a domluvit se s ním na tom, že zbraně budou uvedeny do provozu. Že to není žádné přehánění se můžete přesvědčit na videu.

Jen podotýkáme, že používat plamenomet za jízdy by určitě nebyl dobrý nápad :). Zaujala vás tahle nabídka? Šup na eBay a přihoďte!

One Comment on “Batmanovská motorka Batpod je ke koupi na eBay. S kulomety a plamenometem!”

Napsat komentář