Rozhovor: Jaromír Vegr – elektrický náčelník

je jméno dobře známé všem, kdo se v zajímají o oblast . Neúnavný propagátor a zároveň poněkud excentrický předseda . To si v posledních letech prošlo těžkou zkouškou, stejně jako on sám.   

ČLÁNEK BYL ODSTRANĚN

Odůvodnění: z článku jsme zhruba týden po jeho publikování byli nuceni odstranit jeden z obrázků. Původní dohoda s p. Vegrem zněla, že tento obrázek v článku bude. Pan Vegr se na nás obrátil s žádostí o navrácení obrázku zpět. Té jsme bohužel nemohli vyhovět. Navrhli jsme proto p. Vegrovi možnost odstranění článku jako takového, se kterou souhlasil.

13 Comments on “Rozhovor: Jaromír Vegr – elektrický náčelník”

      1. PROČ byl odstraněn
        PROČ byl odstraněn článek.

        Pan redaktor dal popud sám, když napsal: „Pokud se tímto cítíte dotčen a připadá vám, že rozhovor už bez obrázku nedává smysl či není kompletní, mohu jej odstranit jako takový.“ Já souhlasil, ale pokud zdůvodní, proč článek změnil, což zatím neudělal.
        Celý a původní článek si opět budete moci přečíst již brzy na http://www.elektromobily-os.cz

  1. Ten článek je jen
    Ten článek je jen výpověd jednoho čověka a měli by dostat prostor pro vyjádření výše jmenovaní.Je obrovská škoda že lidé angažujíci se do propagace el. dopravy netáhnou za jeden provaz.Tyto spory škodi pri prosazováni a propagaci elektromobility .V tomto platí že nejednotny přístup je negatývně vnímán a komplikuje ,snižuje celkový výsledek. Jedna organizace vystupujíci pod jednou hlavičkou s jednotným přistupem by měla lepší výsledky.Přeji panu Jaromírovi štastnou ruku pri hledáni nástupce ,aby našel výraznou osobnost, dobrého organizátora s diplomatyckými schopnostmi ,který přinese smir a sjednoceni ,při prosazováni změn ,které nevyhnutelně nastanou.

  2. Škoda článku!!!
    Chlapy,

    Škoda článku!!!
    Chlapy, na co se to ptáte??
    Na tyhle babský řečičky ohledně křivdiček si choďte třeba do hospody, ale netahejte to sem!!
    Vždyť, když si ten text spočítáte tak těchle pletich je tu víc než pořádných užitečných informací.
    Děláte si tady jenom ostudu.

    Kdyby jste raději napsali čím se tam v tom vašem sdružení zabíváte/plánujete, dali sem obrázky co pan Vegr vyrobil..apd.

    uctivá poklona

Napsat komentář