Autosalon Los Angeles: Toyota představí elektrické SUV RAV4 EV

oznámila, že na pořádaném ve dnech 17. – 28. listopadu 2010 představí studii vyvíjený ve spolupráci s firmou .   

postavený na základech vysoce praktického kompaktního a vybavený – by se měl objevit v běžném prodeji v dle současných plánů od roku . Na tiskové konferenci dne 17. listopadu pořádané v rámci zmíněného autosalonu pak TMC plánuje oznámit konkrétní technické údaje této vývojové studie, včetně dojezdové vzdálenosti.

Společnosti Tesla a letos v květnu oznámily záměr spolupracovat na vývoji elektromobilů a součástí, stejně tak jako v oblasti výrobních systémů a technické podpory. Tesla věří, že získá nové informace a bude těžit ze zkušeností TMC v oblasti technické konstrukce a výroby, zatímco TMC si od spolupráce slibuje získání nových informací o elektrických pohonech Tesla, ale i nových zkušenosti při hledání neotřelých řešení, rychlém rozhodování a pružném přístupu.

tisková zpráva

5 Comments on “Autosalon Los Angeles: Toyota představí elektrické SUV RAV4 EV”

    1. Ty elektrické RAV4 snad
      Ty elektrické RAV4 snad jezdí do dnes. Měli NiMH baterie. Bohužel patent na baterky tehdy koupil jeden ropný gigant a ten povolil vyrábět jen baterky o kapacitě dostatečné pro hybridy typu Prius. Takže to o 10 let to pozdrželi, ale stejně jim to je nakonec houby platné.

Napsat komentář