Dovolená v Česku? Vyzkoušejte elektrokola a elektroskútry!

Prázdniny jsou v plném proudu a my pro vás máme pár zajímavých tipů na výlet. Využít můžete novinku společnosti E.ON a vyzkoušet si bohatou nabídku elektrických dopravních prostředků na Vranovské a Lipenské přehradě.

V půjčovnách na Vranově a nově i na Lipně jsou návštěvníkům k dispozici mimo jiné i elektroskútry.
foto: E.ON

V loňském roce společnost E.ON na Vranovské přehradě úspěšně otestovala provoz první elektropůjčovny. Návštěvníci této atraktivní oblasti měli možnost zapůjčit si elektrokola a elektroskútry a vydat se např. po některé ze tří doporučených tras.

Zákazníci společnosti E.ON navíc díky EkoBonusu mohli využít slevu 15 % z ceny půjčovného a celou řadu dalších výhod díky slevovým kuponům, které obdrželi v půjčovně. Pro návštěvníky Vranovské přehrady je na letošní léto připravena ještě jedna novinka – možnost zapůjčit si i elektrolodě!

auto elektroskútry elektrokola Lipno Vranov půjčovny E.ON

Obsluha půjčoven každému zákazníkovi vše názorně vysvětlí.
foto: E.ON

VĚDĚLI JSTE, ŽE… Vodní nádrž Lipno s rozlohou téměř 50 km2 je největším umělým jezerem v České republice. Součástí je i vodní elektrárna o výkonu 120 MW. Lipno je zároveň skvělým výchozím bodem pro výlety do okolí..

Pro letošní sezonu se díky spolupráci se společností LIPNO SERVIS podařilo připravit obdobnou půjčovnu i na Lipenské přehradě. Návštěvníkům Lipna nad Vltavou jsou k dispozici opět elektroskútry E.ON e-max 90´S a kvalitní elektrokola značky Author.

I v této půjčovně lze díky slevovému kupónu, který si zákazníci společnosti E.ON mohou stáhnout na EkoBonusu, uplatnit slevu 10 % na půjčovné. V půjčovně také zákazníci obdrží tipy na výlet v okolí Lipenské přehrady.

Ceny půjčovného se pohybují od 98 Kč za jednu hodinu půjčení elektrokola (Lipno) až po 1035 Kč za vypůjčení elektrokola na šest dní (Lipno). Elektroskútr je na Lipně k dispozici za 360 Kč na den. Na Vranově jsou ceny o něco málo nižší.

>>> PROHLÉDNOUT KOMPLETNÍ CENÍK <<<

placená inzerce

One Comment on “Dovolená v Česku? Vyzkoušejte elektrokola a elektroskútry!”

Napsat komentář