ČEZ upozorňuje na neplatiče faktur za elektromobilitu

U nabíjecích stanic sítě ČEZ mohou elektromibilisté platit jak v jednorázově, tak i s pomocí předplaceného čipu. K němu se ale váže povinnost pravidelné platby, se kterou zjevně mají někteří zákazníci problém.

Elektromobily Volkswagen e-Golf u nabíjecí stanice ČEZ.
foto: ČEZ

Podle společnosti ČEZ během uplynulých měsíců narostl počet případů, kdy někteří klienti nedodržují smluvní podmínky a nehradí faktury za využívání služby Elektromobilita ČEZ. Cena je přitom 450 Kč měsíčně bez DPH, při dostatečném využití nabíjení výrazně méně, než kolik se platí za jednorázové nabíjení.

„V případě neuhrazení faktury ani po třech písemných upomínkách bude s okamžitou účinností příslušný zákaznický čip deaktivován,“ varuje ČEZ. Většině těch, kteří platí, naopak děkuje za „vzornou platební morálku“ a podporu rozvoje elektromobility v Česku.

tisková zpráva

12 Comments on “ČEZ upozorňuje na neplatiče faktur za elektromobilitu”

  1. U nás na firmě máme taky občas nějaké neplatiče, mohl
    U nás na firmě máme taky občas nějaké neplatiče, mohl bych o tom napsat tiskovou zprávu?

    Třeba o tom , že v případě neuhrazení faktury ani po dvou písemných upomínkách přestaneme s okamžitou účinností poskytovat naše služby?
    No a samozřejmě 99% našich zákazníků, kteří platí včas naopak děkujeme za „vzornou platební morálku“ a podporu rozvoje elektromobility v Česku.

    :-)))

  2. To je ovšem velice hodnotná zpráva :)))
    Mimochodem v

    To je ovšem velice hodnotná zpráva :)))

    Mimochodem v loňském roce byla údajně na každého 10-tého čecha vyhlášena exekuce: http://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/exekuce-mapa-exekuci-dluhy-splatky-cesko.A180213_111346_domaci_ekl

    Škoda že ČEZ neuvedl ve své tiskovce % dlužníků mezi námi 🙂 Zdali se vejdeme do sociálního vzorku společnosti :))))

Napsat komentář