Autosalon Ženeva 2019: Volkswagen Cargo e-Bike je inovativní nákladní jízdní kolo s elektrickým pohonem

Kromě Škoda Auto a jejího modelu Klement představuje na autosalonu Ženeva své elektrokolo také značka Volkswagen Užitkové vozy.

Nákladní elektrokola se začínají prosazovat zejména na západních trzích v centrech měst
foto: Volkswagen

Volkswagen Užitkové vozy bude nabízet inovativní vozy s nulovými emisemi v téměř všech segmentech. Hannoverská značka proto vyvinula své první elektrické nákladní jízdní kolo: Cargo e-Bike.

Inovativní technika naklánění a uprostřed uložený elektromotor o výkonu 250 W (48 V) podporuje jezdce do rychlosti jízdy až 25 km/h. Užitečná hmotnost (včetně jezdce) je 210 kg. Výsledkem je progresivní dopravní prostředek pro doručování zásilek a zboží. Bílý CARGO e-BIKE se objeví na prvních trzích již v létě 2019.

tisková zpráva

21 Comments on “Autosalon Ženeva 2019: Volkswagen Cargo e-Bike je inovativní nákladní jízdní kolo s elektrickým pohonem”

      1. podľa toho, čo vytvorili, vztiahnuc k „letitým“ videám o
        podľa toho, čo vytvorili, vztiahnuc k „letitým“ videám o samodoma repasiácii velocipédov v domovine ľudstva predpokladám, že ide o 150% pôvodného osadenstva.
        ps – reakcia bola i inžinieroch, pripojím info, že o pôvodných inžinieroch (z predmigračných čias) sa starajú lekári, tí, ktorí prišli spolu so zmienenými inžiniermi. špecializácia duševnézdravie.

          1. tú časť o samodomo v afrike som si nevymyslel, je to
            tú časť o samodomo v afrike som si nevymyslel, je to staručká info. áziu som nikdy nesledoval 🙁

            ps – velocipédy a mofa (babetta) sa svojpomocne vyvážali do socvietnamu; pred časom som zachytil info o zbere starých velocipédov a ich exporte do afriky …

Napsat komentář