Nové horské elektrokolo Ducati MIG-RR k dispojizi od jara 2019

Na motocyklovém veletrhu EICMA v Miláně představil slavný italský výrobce motocyklů Ducati elektrokolo MIG-RR. Celoodpružené horské kolo umožní šplhat i do kopců, které by jen lidská síla nezvládla.

Ducati už není jen výrobce motorek, ale nově také elektrokol.
foto: Ducati

Ducati si k vývoji elektrokola přizvala partnerskou spolenost Thok E-Bikes. Nové elektrokolo je postaveno na její řadě MIG, ovšem nově je vybaveno středovým pohonem Shimano Steps E8000 o výkonu 250 W/70 Nm.

O dodávku elektřiny se stará 36V, 14Ah (504 Wh) baterie umístěná přímo v rámu. Přední 170mm vidlice Fox 36 Float 29 Factory Series Kashima se stará o odpružení vpředu, vzadu je to Fox DPX2 Factory Series.

Elektrické horské kolo Ducati MIG-RR je proti ne-elektrické verzi o něco těžší, ale zato dává jezdcům zcela nové možnosti.

Elektrické horské kolo Ducati MIG-RR je proti ne-elektrické verzi o něco těžší, ale zato dává jezdcům zcela nové možnosti.
foto: Ducati

Výbavu doplňují čtyřpístkové hydraulické brzy Shimano, jedenáctirychlostní přehazovačka Shimano XT , karbonová řidítka a další vychytávky. Jak velí nynější móda, vpředum má MIG-RR 29″ kolo, zatímco vzadu je menší 27,5″.

Detail středového pohonu elektrokola Ducati MIG-RR

Detail středového pohonu elektrokola Ducati MIG-RR
foto: Ducati

Elektrokolo Ducati MIG-RR váží 22,5 kg. K objednání bude zatím pouze v Evropě, k prvním zákazníkům by mělo dorazit už příští jaro.

15 Comments on “Nové horské elektrokolo Ducati MIG-RR k dispojizi od jara 2019”

  1. Člověče, to dá práci prolouskat se těmi tvými
    Člověče, to dá práci prolouskat se těmi tvými jedovatými komentáři, aby to jednomu dávalo zmysl… to ti povím 🙂

    Jinak ale nevidím jediný důvod, proč by zrovna Lambo mělo teď a hned vyrábět elektrovozítka. Mají odbyt i tak nad hlavu a když bude potřeba, vezmou techniku z Porsche Taycan, převlečou to do Lamba a je tady Lambo EV.

    A ekolo za 14000 eur? Marketing, reklama… vsadím se, že zákazníky si najde, žádný strach 🙂

    1. no přeci protože jesi emise o 80% do 12ti let tak klima
      no přeci protože jesi emise o 80% do 12ti let tak klima konec evropy a stěhuješ se na sibiř nebo do kanady nečteš snad džeografik ;))) Hele ale vono makarónský labmo bude za ty zhovadilosti vytrestáno neboj 😉 makaronije s přírodníma pohromama i beztak jede doooohaaaajzlůůůůůů :)))))

      ekonomika.idnes.cz/italie-dluh-krize-rozpocet-deficit-eu-d8p-/eko-zahranicni.aspx?c=A181003_185359_eko-zahranicni_mato

      ále jo kupsi kolo lambo za půlmega, sice přispěješ do itálie ale ty špatný straně ;)))

      1. Já si kolo za 14 tisíc eur kupovat nebudu (to je můj
        Já si kolo za 14 tisíc eur kupovat nebudu (to je můj rozpočet na auto), to jsem ani nepsal. Jen jsem psal, že zákazníky si najde, to jsem si jistý 🙂

        Lambo na emise kašle, tu pokutu za nadměrné emise zaplatí zákazník v ceně auta a šmitec, není co řešit.

        To, že Italové na tom nejsou ekonomicky dobře, je fakt. Ale nemá to nic společného s tím, o čem je tady řeč.

  2. Autodebilky nechtějíc vyrábět skutečné elektromobily
    Autodebilky nechtějíc vyrábět skutečné elektromobily voblbují veřejnost přepálenými elektrokoly s pozlátkem hájendolé :)))) sláči :DD šáde, dukáti, bugáti, lambo, fiját, brambo, pažout i tojónatotata… :))))))))))))))))) za půlmega sleva ještě na jejich manenažerský platy !!! je počeba živit tu sebranku, no nekupte to když je to tak levný :)))))

    blesk.cz/clanek/zpravy-live-ekonomika/535569/automobilka-lamborghini-zacne-vyrabet-elektrokola.html

Napsat komentář