Získejte vstupenky na e-SALON, specializovaný veletrh čisté mobility!

Pražské výstaviště PVA EXPO v Letnaněch hostí od 15. do 18. listopadu 2018 první ročník veletrhu e-SALON. Magazín Hybrid.cz má pro vás posledních 99 volných vstupenek!

Budoucnost dopravy má jméno elektromobilita! Potvrzuje to i chystaná premiéra českého veletrhu orientovaného komplexně na čistou mobilitu a infrastrukturu s názvem e-SALON.
foto: e-Salon

UPDATE 1.11.2018 10:04: Přidali jsme 100 dalších volných vstupenek, takže registrujte dokud jsou!

Mezi největší lákadla veletrhu e-Salon patří elektrická auta. Hlavní hvězdou výstavy bude Audi e-tron. Divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika uvede na e-Salonu na český trh elektrickou dodávku Volkswagen e-Crafter.

Dále bude k vidění například nový Nissan Leaf, Hyundai Kona Electric i Jaguar I-Pace. Renault jako jednička na trhu elektrických vozů v Evropě ukáže na e-Salonu kompletní řadu svých elektromobilů, včetně elektrododávky Kangoo Z.E.

Volkswagen e-Crafter

Volkswagen e-Crafter
foto: Volkswagen

Na ploše přesahující deset tisíc metrů čtverečních budou k vidění i hybridní novinky od Toyoty a její luxusní značky Lexus. Toyota oslavila loni 20 let od uvedení prvního hybridního modelu Prius. Za tu dobu prodala po celém světě víc než 12 milionů hybridů. Aktuálně v Česku nabízí celkem sedm modelů s plně hybridním pohonem.

Na e-Salonu se představí kompletní hybridní řada (Yaris, Auris, C-HR, RAV4, Prius Plug-in), které doplní jedna ze zásadních novinek příštího roku, Toyota Camry. Vodíkovou budoucnost pak bude reprezentovat model Toyota Mirai.

Součástí veletrhu bude i start odborné ankety EcoCar roku. Experti v ní zvolí nejekologičtější vozidlo. „Součástí doprovodných akcí budou mimo jiné i odborné semináře s Asociací čisté mobility i konference i-City zaměřená na inteligentní ekologickou dopravu ve městech,“ připomíná Jana Nosálová, ředitelka výstavy. „Kromě statické prezentace na stáncích budou některé vozy také k dispozici pro zkušební jízdy po areálu výstaviště. Mezi nimi třeba oblíbené elektromobily Tesla,“ dodává.

vlastní

37 Comments on “Získejte vstupenky na e-SALON, specializovaný veletrh čisté mobility!”

  1. Zajtra idem na e-salon zo Slovenska a chcem si u kolegov
    Zajtra idem na e-salon zo Slovenska a chcem si u kolegov elektromobilistov overiť, to je e.on pri dialnici za Brnom (jihlava, ostrovačice) zdarma a treba čip alebo je úplne bez autentifikácie ? V Prahe je lepšie použiteľné Chademo alebo CCS ? Naposledy pred rokom som išiel cez Chademo, lebo severnou cestou neboli CCS nabíjačky, ale radšej by som CCS kvôli komfortnejšiemu autu. Keď pôjdem D1, sú tam všetko aj CCS konektory osadené ?

      1. Jediná nabíjecí stanice v dochozí vzdálenosti je v
        Jediná nabíjecí stanice v dochozí vzdálenosti je v areálu Letov 3×32 A. Jedno místo , když jsem na výstavě tak tam nabíjím ,ale obávám se že v tomto připadě tak pojede hodně lidí elektrikou, nebo hybridem a bude na 100% obsazené.

        Právě jestli tam budou vystavovatelé nabíjecích stanic, mohli by je zrovna ukazovat v akci a rozhodně by měli na čem.

    1. Myslím, že novou nabájecí stanici jsem viděl u Globusu v
      Myslím, že novou nabájecí stanici jsem viděl u Globusu v Čakovicích. Ale je to EON, takže se platí a asi by se prodražilo tam půl dne stát. Ale parkovat zdarma se tam každopádně dá, pak je to busem pár zastávek, 10-15 minut. A člověk ušetří za parkovné.

      Asi se půjdu taky podívat,ať mám přehled, hlavně se chci kouknout na tu novou Konu. Předpokládám, že Niro tam ještě nebude.

          1. Jojo to je snad jen tahle na D1 kde se plati, jinak zatim
            Jojo to je snad jen tahle na D1 kde se plati, jinak zatim vsechny E.O.N nabijecky by meli byt do konce roku minimalne zdarma.
            Na chargemap jsou fotky a je tam Combo, CCS a Mennekes- Typ2
            Dalsi nova je pak v Kauflandu Hloubetin ale to je CEZ.

      1. protože pojedu od Liberce, tak to můžu nechat na černým
        protože pojedu od Liberce, tak to můžu nechat na černým mostě na menekesu PRE a jet metrem na výstavu a po výstavě mám auto nabitý na 100% z palubní nabíječky a ušetřím těch 150 za parkovné. I když by bylo lepší ušetřit i za to metro :-))

        Mě zajímá spíše ta KONA , NIRO mám doma sice jen PHEV a na tom co je zvenku a v kabině vidět je rozdíl minimální.

Napsat komentář