Google Maps nově ukazují nabíjecí stanice

Služba Google Maps nově obsahuje informace o nabíjecích stanicích pro elektroauta. Česká konkurence v podobě Mapy.cz už tuto službu nabízí delší dobu.

V Česku umí služba Google Maps vyhledat nabíjecí stanice ČEZ, PRE a Tesla.
foto: Google

Pokud v Google Maps zadáte „nabíjecí stanice“, najdou vám mapy nabíjecí stanice v nejbližším okolí. „Nabíjecí stanice Praha“ vyhledá nabíječky po Praze. Sousloví „Destination Charger“ zase najde nabíječky Tesla Destination Charger.

Google Maps

Google Maps
foto: Google

Prozatím jsou do Google Maps integrovány pouze některé sítě. Jmenovitě Tesla Supercharger a Destination Charger, Chargepoint, v USA pak SemaConnect, EVgo, Blink, v Británii Chargemaster, Pod Point. U každé z nich je k dispozici také informace o nabíjecích konektorech.

tisková zpráva

6 Comments on “Google Maps nově ukazují nabíjecí stanice”

  1. tak som skúsil na troch rozdielnych telefónoch (nie pevná
    tak som skúsil na troch rozdielnych telefónoch (nie pevná linka) a figu borovú – ukázalo greenway, TDC a 0 z dvoch ZSE, 0 Vodné elektrárne, 0 iný posktovateľ.
    ak napíšem ev charging station trenčín, ukáže aj vodné elektrárne a „iného poskytovateľa. ZSE nie. až keď explicitne napíšem ZSE, pridá ich k už uvádzaným.
    ps a toto vyhľadávam a píšem z chromeboxu

  2. no to byla doba že seržo taky hnul, ale že to dělá taky
    no to byla doba že seržo taky hnul, ale že to dělá taky lukačenko vrtulníkovit to hybridouš delší dobu zapoměl zmínit cooo 🙂

    Tak za odměnu soudluzi, pro ty co nemají rádi cenzůru, banování a podobný kraviny, snadný zobrazování anonymního internetu bez identifikace IP adres nabízí skvěla OPERA s integrovaným VPN ;))

    opera.com/cs

Napsat komentář