Se Škodovkami už se přes službu Amazon Alexa domluvíte anglicky, německy a nově i francouzsky

Po německém a anglickém jazyce zavádí společnost Škoda třetí jazyk přesně v okamžiku zahájení pařížského autosalonu v říjnu 2018.

Zjištění informací o vozidle pomocí hlasového asistenta Alexa bude brzy možné v anglickém, německém i francouzském jazyce.
foto: Škoda

Řidiči vozů Škoda budou moci již brzy komunikovat se svým vozem pomocí hlasového asistenta Alexa od Amazonu, díky službám Škoda Connect, ve francouzském jazyce. Alexa bude umět odpovědět na otázky na ujetou vzdálenost, dojezd podle paliva v nádrži a na další služby z portfolia Škoda Connect.

Aplikace Škoda Connect Alexa Skill, která propojí Alexu se službami Škoda Connect, bude také dostupná po celém světě. Škoda Auto je tak po Toyotě či BMW další automobilkou, která své aplikace s asistentem Amazon Alexa propojuje.

tisková zpráva

20 Comments on “Se Škodovkami už se přes službu Amazon Alexa domluvíte anglicky, německy a nově i francouzsky”

  1. Přestupky cizinců v Mladé Boleslavi řeší vnitro i Škoda
    Přestupky cizinců v Mladé Boleslavi řeší vnitro i Škoda Auto. Strážníci nafasovali neprůstřelné vesty

    seznamzpravy.cz/clanek/prestupky-cizincu-v-mlade-boleslavi-resi-vnitro-i-skoda-auto-straznici-nafasovali-neprustrelne-vesty-55571

  2. Pokusím se číst mezi řádky,Škodovka tímhle článkem
    Pokusím se číst mezi řádky,Škodovka tímhle článkem uznává, že totálně zaspala dobu a není šance to již napravit jinak,než tomu věnovat ztracený čas a pak konečně rozjet výrobu EV.Zároveň dává na známo,že tam kde to jde se snaží doladit zbytek doprovodních záležitostí jako konektivita,autonomie či hlasová komunikace.
    Beru a držím pěsti protože po zhlédnutí malého testu Hyundai Kona si myslím,že je co dohánět!!!

Napsat komentář