PSA bude od roku 2020 montovat do svých aut chytrého hlasového asistenta

Zákazníci značek Peugeot, Citroën, DS, Opel a Vauxhall budou moci díky této nové generaci hlasového asistenta přirozeně komunikovat se svým vozem.

Skupina PSA podepsala smlouvu o strategickém partnerství s firmou SoundHound Inc, start-upem ze Silicon Valley, jež zaujímá vedoucí postavení v oblasti technologií umělé inteligence a rozpoznávání hlasu přirozeného jazyka a jehož technologiemi budou vybaveny příští generace vozů skupiny PSA.
foto: PSA

Osobní asistent bude schopen například sám nalézt restauraci odpovídající několika kritériím (např. restaurace otevřená v neděli večer), spouštět funkce vozu nebo služby konektivity. Jediný hlasový povel umožní současně nastavit teplotu, větrání a nasměrování klimatizace.

Skupina PSA do dvou let nabídne údajně . Tento hlasový asistent svým jednoduchým používáním usnadní uživatelům život v kabině vozu a přispěje k vyšší bezpečnosti.

Jedinečná technologie „Deep Meaning Understanding“, kterou společnost SoundHound Inc vyvinula, je jediná schopná okamžitě odpovědět na několik otázek v jediné větě, jako by to udělal člověk.

SoundHound pro vozy skupiny PSA vyvíjí algoritmy potřebné pro integraci hlasu a umělé inteligence, cílem je nejrychlejší rozpoznávání hlasu na světě a dokonalé porozumění přirozenému hlasu.

tisková zpráva

8 Comments on “PSA bude od roku 2020 montovat do svých aut chytrého hlasového asistenta”

  1. A co kdyby tak PSA místo kravin do spalováků a svých
    A co kdyby tak PSA místo kravin do spalováků a svých pochybných hybridů, co převážnou dobu jezdí jako spalováky bez možnosti to nějak ovlivnit, začalo nejen zase dovážet do ČR Ion/Zero, když iMiev se opět začalo vyrábět a vylepšené, ale dokonce přivezli do ČR už nějaký rok prodávané e-Méhari?
    Ale to ne. Hovadin a píár v horizontu dvou let spousty. A každý měsíc mám v emailu od nich další výprodeje na spalováky. To je realita.

    1. Je nevalne pocasi, tro hi prsi, moje automaticke sterace
      Je nevalne pocasi, tro hi prsi, moje automaticke sterace setrou tak 1x za 5 sekund, nakladaci zvedaji mracna vody z vozovky. Prave mi auto setrelo a v tom potkam nakladak. Velim UTRIT, nez mi da doplnujici Q, aby vedelo, co mam na mysli, zda vzadu, vpredu, svetla, pr..l, jedu nekolk sekund defacto naslepo.
      Jeste ze nezrusili packu pod volantem, trva 0.2s a stiram….

Napsat komentář