Porsche Taycan vyjel na Grossglockner v nové reklamě na dron DJI Mavic 2

Porsche Taycan, první elektromobil legendárního výrobce aut, jde na trh už příští rok. První kusy už ale jezdí po Evropě – jeden vyjel na nejvyšší horu Rakouska.

Porsche Taycan a dron DJI Mavic 2 – krásně se nám ta elektromobilita proplétá.
foto: DJI

Už jako koncept, tehdy zvaný Porsche Mission E, Taycan zaujal širokou veřejnost i pravověrné fanoušky. S avizovaným výkonem 500 kW, dojezdem 400 km a zrychlením 0-100 km/h během 3,5 sekundy není divu.

V nové „křížové“ reklamě na dron DJI Mavic 2 a zároveň Porsche Taycan se můžete kochat krásnými záběry na historické Porsche i nový Taycan stoupající na Grossglockner, nejvyšší vrchol Rakouska (3 798 m).

Koncept Porsche Mission E byl poprvé odhalen v roce 2015. Už teď jezdí první kusy po evropských silnicích a do prodeje má auto jít už za několik měsíců.

14 Comments on “Porsche Taycan vyjel na Grossglockner v nové reklamě na dron DJI Mavic 2”

    1. Přesně tak!
      Stejná blbost, jako kdyby napsali, že vyjel na

      Přesně tak!

      Stejná blbost, jako kdyby napsali, že vyjel na Mount Everest.

      Shodou okolností, na Kaiser-Franz-Josefs-Höhe jsem vyjel před 14 dny se svým 14 let starým Fordem Focus. Takže k úspěchu vozu Porsche srdečně gratuluji! 😉

        1. Jasne, bylo treba opravit neci utkvelou predstavu, ze auto
          Jasne, bylo treba opravit neci utkvelou predstavu, ze auto nejak magicky vyjelo na vrchol, ktery se zdolava horolezecky. V tom pripade diky za objasneni.

          Cim to, ze cykliste nebo motorkari taky jezdi (pripadne dokonce vyjizdi) „na Grossglockner“ a nikdo z ostatnich nema potrebu davat „poznámku o nepřesnosti“ s tim, ze vyjeli tak maximalne na parkoviste…

          EDIT: Chce se mi rict, ze se stydim za ostatni elektromobilisty, ale vlastne ty, Kuk, a nejspis ani anonym nahore jimi nejste…

Napsat komentář