Harley-Davidson chystá nové elektromotorky, LiveWire v roce 2019

Koketování slavné značky Harley-Davidson s elektromotorkami začalo už projektem LiveWire. Rozhodně by tam ale nemělo skončit.

Harley-Davidson se chce díky novému plánu na rozšíření portfolia stát lídrem v oblasti elektromotorek. Tak uvidíme!
foto: Harley-Davidson

Legendární motocyklová značka z Milwaukee oznámila nový plán, který k ní má přitáhnout více zákazníků. Chystá proto celou řadu nových motorek, včetně nového customu a adventure stroje.

Kromě motocyklů všech tvarů a kubatur od 250cc do 1250cc ovšem Harley-Davidson potvrdil, že elektromotorka LiveWire půjde na trh v roce 2019. A po ní budou následovat další.

Do roku 2022 bychom se tedy měli dočkat několika dalších elektrických motorek Harley-Davidson, které budou menší, lehčí a přístupnější, než jsme zatím u strojů této značky zvyklí.

Škoda, že díky obchodní válce mezi USA, EU a Čínou se nejspíš americké elektro(motorky) budou do světa dostávat mnohem hůř, než doposud.

tisková zpráva

14 Comments on “Harley-Davidson chystá nové elektromotorky, LiveWire v roce 2019”

  1. jaký krám takový pán
    jaký krám takový pán ;)))))

    praha.idnes.cz/nocni-vlci-praha-motorkari-vladimir-putin-fiq-/praha-zpravy.aspx?c=A180507_095313_praha-zpravy_nuc

    lidovky.cz/putinovi-nocni-vlci-si-zridili-na-slovensku-zakladnu-s-tanky-a-obrnenymi-vozy-1yc-/zpravy-domov.aspx?c=A180720_131338_ln_domov_rsa

        1. Světonázor = Mám na Svět svůj pohled, kdo s tím pohledem
          Světonázor = Mám na Svět svůj pohled, kdo s tím pohledem nesouhlasí toho odmítám, označím za agresora a propagátora.

          Světoponímaní = Mám na Svět svůj pohled – kterí není jednosměrný Svetonázor – neboď bere v úvahu nejen pohled na Svět z „naší strany“, ale i odezvu téhož Světa, tj zpětnou vazbu.

  2. Tuhle značku debilně hlučných (čertví jak získali
    Tuhle značku debilně hlučných (čertví jak získali homologaci) leda tak obtěžujících amerikánských fosilních motorek kam přijedou, sem netahejte. Tydle duc-duc kukulíci a vymaštěnci co na tom krámu jezdí sou dááááááááávno vodvařený, žádná ucta ikdybysi narychlo namontovali do nádrže lajonkyvole, FAKJŮHÁRVEJKL ;))))))))))))

Napsat komentář