POZVÁNKA: konference Perspektivy elektromobility X na Amperu 2018

Konference Perspektivy e-mobility s podtitulem „Směry a trendy vývoje vozidel, infrastruktury a legislativy“, pořádaná v rámci doprovodného programu veletrhu Amper, se uskuteční dne 20.3.2018 od 9:30 v sále P1.

Desáté pokračování konference Perspektivy e-mobility s podtitulem Směry a trendy vývoje vozidel, infrastruktury a legislativy, kterou v rámci doprovodného programu veletrhu AMPER pořádá FCC PUBLIC na výstavišti v Brně, se uskuteční v sále P1 20.3.2018 od 9:30 (registrace od 9:00).
foto: FCC Public

Konference přiblíží posluchačům současný stav vývoje techniky v e-mobilitě a její reálné rozšíření v ČR, v Evropě i ve světě. Hodnotí společenskou připravenost a postoj státu k alternativním pohonům v automobilové dopravě, trendy e-mobility z technických a ekonomických hledisek (objem výroby a prodeje, konstrukce, materiály, energetika, řídicí a automatizační technika. Budou prezentována a diskutována např. tato témata:

Akumulace energie pro pohon vozidel; Elektrovozidla a infrastruktura pro jejich provoz jako další elementy v energetické soustavě, koncept tzv. Chytrých sítí a Chytrých měst; E-mobilita a její vliv na městský život i společenské vztahy; Směry a trendy vývoje ve veřejné přepravě osob a nákladní dopravě; E-mobilita pro volný čas – turistika, zahrada, něco pro děti.

Konference je určena širokému spektru posluchačů a zájemců z řad odborné a zainteresované veřejnosti a zájemcům o alternativní způsoby dopravy k pracovnímu a osobnímu využití.

Jsou zváni provozovatelé profesních flotil vozů ve městech, současní a potenciální majitelé a uživatelé vozů s elektrickým pohonem, pracovníci odborů dopravy místních samospráv, společnosti sdružené v hospodářských komorách a návštěvníci i vystavovatelé veletrhu AMPER 2018.

Účast je bezplatná na základě registrace, registrovaní mají volný vstup na veletrh. Registrační formulář je zde.

tisková zpráva

6 Comments on “POZVÁNKA: konference Perspektivy elektromobility X na Amperu 2018”

      1. No když přednášející z velkých energetik stráví 98%
        No když přednášející z velkých energetik stráví 98% času přednášky vysvětlováním, proč to nejde, jak je to prodělečné a že se to nemůže nikdy vrátit, tak se moderátorovi nedivím. Taky by mohlo dojít k fyzické inzultaci lidí z firem, vlastněných státem, tedy námi všemi jako akcionáři. Navíc u elektromobilistů zaujatými akcionáři, kteří jsou jednak ve střetu zájmů, protože to denně používají, druhák ví, jak to jde. Protože to vidí všude kolem.

    1. přesně. Toto je důvod proč zvažuju, jestli se této
      přesně. Toto je důvod proč zvažuju, jestli se této pseudodebaty letos zúčastním. Asi to udělám tak, že se přihlásím a jestli to bude tak jako každý rok, tak odejdu a strávím víc času na výstavišti prohlídkou + párek a pivko a tak 🙂

Napsat komentář