Elektromobil Jaguar I-PACE: exkluzivní špionské fotky z Řezna

Našemu čtenáři Danielu Richterovi se podařilo náhodou v Německém Regensburgu potkat kamuflovaný elektromobil Jaguar I-PACE. Se svolením publikujeme fotky.

Celosvětová premiéra elektromobilu Jaguar I-PACE se uskuteční 1. března 2018. Elektromobil nabídne dojezd min. 320 km na jedno nabití.

Elektromobil Jaguar I-PACE

Elektromobil Jaguar I-PACE
foto: Daniel Richter

Fotografie Daniel Richter pořídil vedle nabíječky Tesla Supercharger v Řeznu (Regensburg) v Německu. „Byl tam celý anglický tým, který seděl na obědě a já naštěstí mohl fotit,“ řekl nám Daniel.

Elektromobil Jaguar I-PACE

Elektromobil Jaguar I-PACE
foto: Daniel Richter

Jaguar I-PACE

Elektromobil Jaguar I-PACE
foto: Daniel Richter

Šlo bezesporu o součást flotily 200 testovacích prototypů elektromobilu Jaguar I-PACE, která brázdí nejen evropské silnice.

vlastní

44 Comments on “Elektromobil Jaguar I-PACE: exkluzivní špionské fotky z Řezna”

      1. Ne, Jaguar Teslu opravdu nema sanci predjet. Tesla P100D ma
        Ne, Jaguar Teslu opravdu nema sanci predjet. Tesla P100D ma zrychleni 3.1s , Jaguar pres 4sec. O tom si mohou nechat jen zdat. Ale slabsi verze asi o par setin predjede, aby ne, je to mensi a lehci auto a urcite to neni zadny slimejs.

    1. Síť skládající se u nás ze tří nabíjecích míst?
      Síť skládající se u nás ze tří nabíjecích míst? Hlavně že řada Tesel si nabíjí místo na SC tak na stojanech ABB a už nabité tam suveréně zabírají ostatním řidičům místo. Je to asi specialita Vestce, na Vystrkově jsem takovou pitomost neviděl.

      1. Ano, sit zkladajici se z 3 lokaci, ktere spolehlive pokryjou
        Ano, sit zkladajici se z 3 lokaci, ktere spolehlive pokryjou pohodlne, spolehlive a hlavne rychle nabijeni po cele republice a hlavne navazuji na spojeni po cele evrope. To je ZASADNI rozdil, nekupu EV abych mohl jezdit kolem komina, nechci 2. auto do rodiny, chci auto bez kompromisu a to muze zatim nabidnou pouze Tesla se siti SCH.

          1. Lol, ty si osel. Ja nic nepospinuji, jen konstatuji fakta. A
            Lol, ty si osel. Ja nic nepospinuji, jen konstatuji fakta. A ano, je to o tom co chci Já, co je pro Mě důklezite, to je snad pochopitelne, nebo ty si kupujes auto podle toho co potrebuji ostatni? Ano tyto 3 lokace pokryji spolehlive celou CR, protze Tesly maji ponekud vetsi radius nez to tovoje prditko. Chapu ze s tvojim kramem nemas vubec ambice kamkoliv dal jezdit, na to mas cmouda.
            Pokud nedokazes pochopit zasadni vyhody ktere SCH nabizi, tedy celoevropska sit cca 2x rychlejsich nabijecek nez je vetsina ostatnich „rychlonabjecky“. SCH na sebe krasne navazuji, zarucuji uzivatelum spolehlivost a jistotu nabiti. Vidim ktere nabijecky jsou volne jiz na mape, nemusim resit 1000 ruznych cipovych karet, jestli je nabijecka vubec funkcni apod.
            Tak pokud toto pro tebe nehraje roli pri koupi EV, tak je mi te lito.
            Jako tohle neni na debatu, tady vsichni vime ze Tesla je uplne nekde jinde, „debatujes“ tedy uplne zbytecne, jen ze sebe delas osla.

                1. Oslem si mu začal nadávat ty. Takže bych radši pomlčel.
                  Oslem si mu začal nadávat ty. Takže bych radši pomlčel.

                2. Vsak at mi nadava do oslu taky, to je mi uprdele, pokud k tomu
                  Vsak at mi nadava do oslu taky, to je mi uprdele, pokud k tomu pripoji i neco k tematu. Ja se tu bavim o argumentaci k tematu co tu resime, asice uzitecnost SCH site kterou ma tesla a nikdo jiny. K tomu nam Pepa, krom toho jak jsou 3 strategicky rozmistene lokace po republice o 22 superchsrgerech vlastne k nicemu, moc nerekl.

                3. Ono třeba síť iNext taky nebude úplně k zahození, i
                  Ono třeba síť iNext taky nebude úplně k zahození, i když staví málo stojanů, takže tam budou šílené fronty.

                4. Ja myslel ze iNext je nejake to powerpointove auto od BMW.
                  Ja myslel ze iNext je nejake to powerpointove auto od BMW. Nebo mi neco uniklo?

                5. Zmatlal jsem to, má to být síť Ten-T. Ty zkratky už mi
                  Zmatlal jsem to, má to být síť Ten-T. Ty zkratky už mi nějak splývají. Zřejmě přeslibováno.

            1. pane Vandráku a když si kupím Teslu tak budu jezdit z
              pane Vandráku a když si kupím Teslu tak budu jezdit z Liberce 200km k SCH? abych rychle nabyl? 100km tam a 100km spátky?
              tož to mě vyjde levnějcs ten Jaguar a nabíjet u OC Nisa v Liberci ne? takže Tesla si može ten svůj SCH ztrčit někam, já chci EV auto s dojezdem minimálne 400km a jezdit kolem komína ale nenabýjet 3x denně ale tak 2x do měsíce stejně jako teď jezdím k benzínce 1x měsíčně, a jezdit do servisu Tesly stovky km je taky pro cypy co neví co s volným časem a mají to jako rodiný vílet

              1. Kdyz si koupis Teslu tak nebudes jezdit 100km tam a zpet a ani
                Kdyz si koupis Teslu tak nebudes jezdit 100km tam a zpet a ani nebudes jezdit nabijet u dealera v Liberci, nejlepsi jo bude nabijet doma v garazi. Pokud se ovsem bavime o tom ze chcete z Liberce vycestovat dale, pak nemate jinou moznost nez pouzit SCH anebo se pracne a slozite plouzit po noname rychlonabijeckach.
                Druhy odstavec jen ukazuje na to ze o fungovani s EV vis prd. S EV netankujes 3x denne, ani 1x do mesice ale kazdy den vyjizdis z garaze s plnou nadrzi.

              2. Jo, to já jsem v době, kdy jsme ve škole ještě nebrali
                Jo, to já jsem v době, kdy jsme ve škole ještě nebrali vyjmenovaná slova, chtěl letět na Mars :). Ale neboj, tatínek s tebou ještě nějaký čas bude jezdit 1x měsíčně k benzínce a nebude tě brát na rodinné výlety k nabíječkám.

                1. To bylo celkem nazi-zákeřné 😀
                  To bylo celkem nazi-zákeřné 😀

      2. nadruhou stranu josefe kdyby ve vesci nebyl SC tak by tam
        nadruhou stranu josefe kdyby ve vesci nebyl SC tak by tam nebylo ani ABB stojanu byla by tam louka a nebo bahno jako predtim a vsichni bysme se mackali u jednoho ABB v kunraticich u audi a byl by klid 🙂

        ale souhlasim ze auto co nenabiji nema u stojanu co delat, to co nabiji at tam ale stoji celou noc ma nato pravo, dokovat tam nebude znacka ze se tam smi parkovat treba max 50min jako to ma tesla na vecine SC v nemecku

        1. Jo to je pravda, byla by tam louka. Mě ta tmavá Tesla co tam
          Jo to je pravda, byla by tam louka. Mě ta tmavá Tesla co tam stává na Mennekesu nevadí, spíš mi vadí, že tam stojí Tesly na Chademo a často nabité a majitel nikde, jak např. včera jedna červená, která tam musela stát už déle když jsem přijel a po 25 minutách, když jsem odjížděl, tak po majiteli ani památka, přitom 6 SC stojanů bylo volných.

              1. Kazdu Teslu mozno nabit cez chademo adapter.
                Americku Teslu

                Kazdu Teslu mozno nabit cez chademo adapter.
                Americku Teslu cez americky tesla chademo adapter.
                Europsku Teslu cez europsky tesla chademo adapter.
                Americku Teslu mozno v europe nabit cez AC jednofazom.
                Europsku Teslu trojfazom, dvojfazom aj jednofazom.
                Existuje aj redukcia z EU tesla konektora na US tesla konektor, ale nie je originalna a ako bolo na tomto webe spominane – redukcia sa pri velkych prudoch SC dost hreje.

                1. hm tak to Tesla udělala omezení vývozu z USA, to je
                  hm tak to Tesla udělala omezení vývozu z USA, to je smutný, že se tihle majitelé musí na SC pouze dívat….

                2. Je to dane tym, ze US je „jednofazovy“ system dodavky
                  Je to dane tym, ze US je „jednofazovy“ system dodavky elektriny do domacnosti a EU je „trojfazovy“. Kedze konektor tesly je pouzivany na AC aj na DC, tak musi reflektovat „jednofazovost“ a „trojfazovost“. V case ked sa mali zacat dodavat tesly na EU trh bol prave schvaleny type2 ako jediny AC standard v EU. Takze ked chceli zachovat jeden konektor na AC aj DC, tak museli pouzit type2 (s vecsim povolenym prudom) aj na DC.
                  Percento tesiel co jazdi v EU aj v US je zanedbatelne.

          1. Tak vidis Pepo jaky si oslik, zase hatujes na neco cemu vubec
            Tak vidis Pepo jaky si oslik, zase hatujes na neco cemu vubec nerozumis. Majitel US Tesly na Chademo nabiji zcela opravnene, ale ty spamujes internetove fora s naprosto smyslenou desinformaci jak majitele Tesel blokuji Chadema. Ja psat takovehle sracky tak se propadnu hanbou.

Napsat komentář