Hugo Boss, dlouholetý sponzor Formule 1, přechází k Formuli E

Německá módní značka Hugo Boss patří k reklamním stálicím Formule 1. Nyní se ale rozhodla své angažmá ve slavném motorsportu ukončit a přejít k elektrické Formuli E.

Hugo Boss až do roku 2015 po dobu tří desetiletí sponzoroval tým McLaren. Později přešel k Mercedesu a nyní z Formule 1 úplně vystupuje.
foto: Hugo Boss

Výkonný šéf značky Hugo Boss Mark Langer aktuálně německému magazínu Focus řekl, že šampionát Formula E je inovativnější a udržitelnější, než Formule 1. Tento legendární závod nyní čelí četné kritice, zejména od samotných závodních týmů. Snižují se výhry a komplikují pravidla.

„Motory, závody ve velkých metropolích, to je něco, co se líbí mladší generaci, a to přináší nové příležitosti,“ komentoval přechod k Formuli E Langer. A kromě toho – to však Langer nahlas neřekl – je sponzoring Formule E také levnější.

9 Comments on “Hugo Boss, dlouholetý sponzor Formule 1, přechází k Formuli E”

    1. Ale náckovský peníze jim nesmrděli.
      Modní kolekce roku

      Ale náckovský peníze jim nesmrděli.
      Modní kolekce roku 1934
      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d4/Hugo-boss-1934-collection.jpg

      z Wiki:
      „Historie
      Společnost založil v roce 1924 v Metzingenu Hugo Boss. Kvůli nepříznivé finanční situaci v Německu se firma v roce 1930 dostala do bankrotu. Před a v průběhu druhé světové války firma poprvé navrhovala a vyráběla uniformy pro příslušníky SA a HJ (hitlerjugend) a později také pro vojáky a důstojníky Wehrmachtu, stejně tak pro ostatní státní složky včetně SS. Sám byl členem nacistické strany. Po skončení druhé světové války musel Hugo Boss zaplatit vysokou pokutu…“

      1. Vida, ono se dá vykoupit z pekla.
        Ovšem nutno říci, že

        Vida, ono se dá vykoupit z pekla.

        Ovšem nutno říci, že náckovské uniformy všeho druhu a šarží byly ve srovnání třeba s Rusáky těžce cool a ani Amíci moc elegance nepobrali. Člověk by si ještě tipnul na Frantíky nebo Italy, že je trumfnou, když jde o módní průmysl, byť v bizarní válečné podobě, ovšem taky nic moc. Přitom zdobnost uniforem měla v historii vždy ukazovat převahu nad nepřítelem. A nutno říci, když se podívám na vycházkovou uniformu naší armády ve srovnání s EU či USA, že se tedy nemáme čím chlubit. To fakt musí chodit na vycházku v maskáčích? Přitom prý mají i tohle http://www.acr.army.cz/vystroj/stejnokroje-a-pravidla-jejich-noseni-10983/. Jen tak pro legraci, že armáda není žádná sranda, pro dlouhé zimní večery kompletní Stejnokrojový výnos včetně unikátních modelek a modelů v barvě http://www.acr.army.cz/assets/vystroj/stejnokrojovy-vynos.pdf

Napsat komentář