SmileCar, Rekola a Liftago dovezou zákazníky až k volebním urnám

Tři úspěšné dopravní startupy SmileCar, Rekola a Liftago, se rozhodly spojit síly a podnítit své zákazníky k zapojení do nadcházejících parlamentních voleb.

Díky slevám u Liftago, Rekola a SmileCar se můžete k volební urně dopravit zdarma nebo s výraznou slevou
foto: Rekola

V rámci iniciativy Jedtevolit.cz nabízí všechny tři služby společně speciální promoakci, díky které mohou zákazníci cestovat k volebním urnám zadarmo či s výraznou slevou.

Na stránce Jedtevolit.cz mohou až do 21. října stávající i noví zákazníci všech tří služeb využít speciální promokód: JEDTEVOLIT.

Po jeho zadání do aplikace pak automaticky získávají slevu na dvě jízdy s Liftago, slevu na zapůjčení vozu od SmileCar nebo dvě výpůjčky kola u Rekola zcela zdarma.

„Velmi mne mrzí, že mladí lidé se o volby mnohdy vůbec nezajímají, a pak se diví, co se s naší republikou děje. Myslím, že je důležité, aby se do hlasování zapojilo co nejvíc obyvatel. S Ondrou Krátkým z Liftago a Vítkem Ježkem z Rekola jsme se proto rozhodli lidem ulehčit alespoň dopravu k volbám,“ uvádí Jan Charouz, CEO Smile Car.

Carsharingová služba SmileCar nabízí zapůjčení vozu v pěti krajích ČR, bikesharingová Rekola působí v Praze, Brně, Olomouci, Českých Budějovicích, Kladně a Teplicích a taxiagregátor Liftago lze využít v Praze, Brně a Ostravě. Akce platí do 21. října, tedy do konce voleb.

tisková zpráva

8 Comments on “SmileCar, Rekola a Liftago dovezou zákazníky až k volebním urnám”

  1. Musím po 2denní ježdění po Praze Rekolo pochválit, vstup
    Musím po 2denní ježdění po Praze Rekolo pochválit, vstup investora jim prospěl. Používal jsem nyní jen jednotná kola, co jsou na obrázku. Ne jako dříve opravená a znovu uvedená do provozu, každý pes jiná ves. Jsou nyní robustnější, mají na dlažební kostky a město širší pohodlné pláště, dámský rám taky není od věci, velmi pohodlná sedla, dobře ovladatelná řídítka i s naloženým robustním košem vepředu. Ten je daleko lepší řešení než nosič vzadu (byť ovocná dřevěná bedýnka v Olomouci na zadním nosiči má taky něco do sebe). Večer jsem ocenil blikačky LED vepředu a vzadu, poháněné dynamy v nábojích, rozsvítí se chvíli po rozjezdu.

  2. Asi přišli s tou nabídkou hodně pozdě a výsledek voleb
    Asi přišli s tou nabídkou hodně pozdě a výsledek voleb tomu odpovídá. Znáte ten nový vtip, ne?
    To se takhle jednou sejdou Slovák, Japonec, pirát a profesor…. To není začátek vtipu, to je výsledek parlamentních voleb v ČR 🙂

Napsat komentář