Domácí baterie HE3DA k vidění na veletrhu Smart Energy Forum 2017!

Na výstavu Smart Energy Forum 2017 už jsme zvali. Přednášet tam bude i „evropský Elon Musk“. A kromě toho bude k vidění spousta domácích baterií, včetně PowerBoxu od HE3DA!

Domácí bateriové úložiště elektřiny HE3DA PowerBox
foto: HE3DA

Na výstavě Smart Energy Forum 2017 se představí celkem 20 firem, které zde budou vystavovat nejen domácní baterie, ale také „chytré“ panely až s 50-ti letou životností.

Mezi dalšími zajímavými exponáty budou například fotovoltaické střídače nové generace od společnosti Solar Edge.

 Návštěvníky výstavy potěší i prohlídka elektromobilů s možností testovacích jízd.

Prohlédněte si domácí baterie HE3DA!

Společnost HE3DA bude investovat miliardu korun do výroby nových baterii. Jako první na trhu uvede novou baterii pro domácnosti.

Baterie pod názvem PowerBox disponuje úložnou kapacitou 5 kWh a bude sloužit jako energetická banka pro skladování velkého množství energie za nízkou cenu, avšak s vysokou bezpečností.

Baterii PowerBox si mohou prohlédnout návštěvníci výstavy Smart Energy Forum 2017. PowerBox představuje záložní zdroj, který  je primárně určen jako úložiště elektrické energie pro domácnosti.

První dodávky PowerBoxu a velkých kontejnerových úložišť budou realizovány po dostavbě projektu velkovýrobní haly v Horní Suché u Ostravy v roce 2019.

Česká baterie díky internímu chlazení elektrolytem zabere pouhý zlomek prostoru oproti nyní používaným systémům. Úspěch baterií HE3DA spočívá zejména v odlišném způsobu výroby.

Zatímco nynější lithiové baterie se vyrábějí z tenkých elektrod v podobě kovových fólií, na nichž je nalepena aktivní vrstva, baterie od HE3DA má vlisované články ne vertikálně, ale horizontálně formou tabletek do rámu. 


K vyzkoušení budou i elektromobily

K dispozici budou také elektromobily značek Tesla, BMW, Nissan nebo .


Výstava Smart Energy Forum 2017 proběhne dne 26. října v Praze (Hotel Artemis – součást hotelového komplexu Olympik, U Sluncové 14, Praha 8) . Vstup na výstavu je bezplatný – nutná online registrace.


tisková zpráva

46 Comments on “Domácí baterie HE3DA k vidění na veletrhu Smart Energy Forum 2017!”

  1. Existuje v ČR někdo nezavislý na procházkovi kdo měl
    Existuje v ČR někdo nezavislý na procházkovi kdo měl možnost HeHiHa články osobně testovat?
    Já s nima taky na jejich předváděčce osobně mluvil a PR kecy, pro jedince věřící Copperfieldovi že ta lokomotiva skutečně zmizela, mají natrénovaný suprově. Avšak na odborný elektro technický dotaz blekotali že to až přijde pam procházka. Pak procházka přišel a jeho odpovědí bylo zmatené máchání rukama v prostoru a přednes několika mlžících blábolů všeobecně nic neříkajících.
    Nejkomičtější byla jeho reakce když zaregistroval že jím pověřená obsluha na vystaveném „vzorku“ jeho mega super článku 1KWh nechala zapnuté světýlko co bralo asi tři ampéry a po překonání ataku infarktu z úleku si následně málem přivodil úraz jak se rychle dral k vypinači aby to zhasl. Pak tu obsluhu sepsul že chtějí-li to jeho dílo odrovnat či CO?
    Jaký že poznatek jsem si z toho odnes?

  2. HE3DA zatim vyprodukovala spoustu medialnich prohlaseni a
    HE3DA zatim vyprodukovala spoustu medialnich prohlaseni a celkem nula bateriovych ulozist. Ja bych si velmi pral, aby v CR vznikla firma s takovym know how, ale mam pocit, ze primarni ucel spolecnosti HE3DA vubec neni vyrabet baterie, ale vytvorit medialni bublinu, nalakat investory, vyvest kapital a zkrachovat.
    Bude skvele, pokud se v nich pletu.

  3. Nejdrive tvrdili ze nebudou vyrabet baterky, ale jen
    Nejdrive tvrdili ze nebudou vyrabet baterky, ale jen technologii. Pak basnili o zazracnych baterkach pro EV. A ted uz jen o stacionarnim ulozisti. U HeTriDa se Business-plan meni jak pocasi. Ty jejich horizontalni tabletky jsou fakt srandovni.
    To bude pruuuuuuuuser.

    1. No Leodendule, muzu klidne prohlasit, ze jsi lhar…
      Byl zde

      No Leodendule, muzu klidne prohlasit, ze jsi lhar…

      Byl zde clanek, kde prohalsovali, ze chcteji vlastni tovarnu a i prodavat licence…

      Takze prvne nastuduj co bylo kde napsano, pak se zamysli a potom pis, jinak fakticky budes vzdy psat hovadiny.
      Pruuuuuser je kdyz lidi jako ty sednou k pocitaci a pisou báje a povesti na tema vlhkych snu a ne skutecnosti.

      P.S. byla jsi nekdy an veletrhu, kde by jsi toto videla, aby jsiu psala alespon o necem co jsi videla krome toho ze mas pocit, ze o vsem vis vse?

      1. Vyrobit nejaky akupack umi dnes kazdy kluk. Koupit clanky a
        Vyrobit nejaky akupack umi dnes kazdy kluk. Koupit clanky a smontovat nejaky blackbox s pouzitim Li-clanku a supercaps umim take. Pamatuji na kecy o superrychlem nabijeni a vybijeni. Nejak to uz neplati…
        Clanky od anonymu mam take moc rad.

          1. Pane Anonyme, jenže je v tom malý, ale podstatný
            Pane Anonyme, jenže je v tom malý, ale podstatný rozdíl.
            Pokud diskutuji s někým registrovaným, tak je pravděpodobné že jeho názory jsou konzistentní v čase. „Vím“ s kým mluvím a co od něj mohu očekávat. A nelze se (doufám) přihlásit pod cizím nickem.

            „Krása“ a „vzor přehlednosti“ je dohadování několika jedinců ve stejné větvi diskuse píšících pod jménem Anonym.

            Dobře vím, že jsme zde všichni pod přezdívkami – anonymní.

            Své sexuální zvyklosti sem, prosím, nezatahujte.

        1. Ale krome toho „si pamatuju a tak jsou to podvodnici“ je neco
          Ale krome toho „si pamatuju a tak jsou to podvodnici“ je neco navic?

          Ja snima mluvil na vystavisti, s toho co rikali a co pisou novinari je hoooodne velkej rozdil.
          Jestli verim, ze jsou podvodnici nebo ne? Narozdil od tebe si priznam ze vim prd a kdyz vim prd nemzu z toho prdu uplest ani kulicku jako ty, ze jsou to podvodnici…
          A to je ten rozdil mezi tebou a mou osobou, jsi anonymni stejne jako ja, ale vycitas to pouze me a sebe jaksi prekvapive timto moralnim ostuzenim nezahrnes? Kdzy pridam, ze ja narozdil od tebe necetl jhenom clanek, ale i nazivo stema lidma mluvil a prestoze mam nasobne vic informaci, tak nemam dosta, abych soudil jako ty…

          Takze co, mas dalsi kecy o tom co vsechno vis a vsechno znas a muzes tedy soudit nebo proste jenom anonymne kecas a kecas a znovu jenom kecas?

          1. No uprime, jestli to jsou podvodnici tak vam navykladaji
            No uprime, jestli to jsou podvodnici tak vam navykladaji cokoli, takze soudit dle toho co vam povidali na ForArchu je ponekud stejne scestne jako soudit je podle tech clanku v novinach.

            Ja byl na ForArchu take a hned vedle Hedy mela stanek ceska firma, ktera se zabyva FVE s ulozisti a rizenim. Kdyz jsem je vyzpovidal stran jejich produktu povidam „jeste do toho dat baterky tady od sousedu a je to komplet Cesky vyrobek“ pan se jen smal, ze s Hedou vedou jednani tri roky a nedostali doposud ani jediny vzorek na testovani. Nedavno pry navic prisel jeden z majitelu firmy a prohlasil, ze maji okamzite ukoncit vsechna jednani s Hedou, protoze podle zakulisnich informaci to bude velky prusvih.

      2. Jste od te pochybne firmy hetrida a prisel jste sem obhajovat
        Jste od te pochybne firmy hetrida a prisel jste sem obhajovat ten tunel? Vse naznacuje tomu, ze jste se sem dostal pres google vyhledavac a cilene se pokousite obhajovat ten podfuk na vsech serverech kde se o tom pise. Jste tady nejspis poprve, nebo jen nahodne a neznate vubec nic ze zdejsi diskuze. Vase neomalene obvinovani ze lzi mluvi za vas a asi i tu vykutalenou firmu. Nazdar, uz sem nechodte.

      1. Grohmanne, neměl bys psát někomu chytřejšímu, že je
        Grohmanne, neměl bys psát někomu chytřejšímu, že je blbý, zvláště když jsi naprostý technický neználek, který si hraje na žurnalistu jakéhosi webu s názvem armadninoviny.cz.
        Tvoje stránky znám velmi dobře, jsou samá neověřená informace, hoaxy, prázdné dohady, fantasmagorie a bludy.
        Například pseudolétajícím nesmyslům jsi tam věnoval již celkem hodně prostoru, aniž by ses snažil o jejich kritické posouzení.
        Na známý podvod HE3DA ses rovněž lapnul a ještě jim děláš reklamu.

  4. he3du bych vůbec teď neřešil, jen moula by si koupil
    he3du bych vůbec teď neřešil, jen moula by si koupil bateriové úložiště od neznámé firmy, které není ověřené v reálném provozu minimálně u stovky uživatelů, a nic samozřejmě později he3dě nebrání ty úložiště nabízet formou měsíčního pronájmu asi jako Innogy ty jejich skvělé led žárovky :-))

    1. Ty budes asi rozenej podnikatel 😀
      Hele a jak myslis ze zacal

      Ty budes asi rozenej podnikatel 😀

      Hele a jak myslis ze zacal Bata nebo i Musk? Proste prisel a zacal vyrabet a obchodovat a z nezname firmy se pak stali giganti. Jasně na jednu uspesnou firmu je hodne co zustane firmou malou ci hodne krachne, ale obecně co jsi napsal je blbost…

      Tvou optikou proste nikdy nemuze vzniknout nova firma, ale to by chtelo pouzit mozek co vlastnis misto vykriku do tmy…

  5. Vysvetlí mi niekto skutočnost, že ich bateriovy modul s
    Vysvetlí mi niekto skutočnost, že ich bateriovy modul s kapacitou 1MWh má objem 8,6m3, čo je 116Wh/L a inde zasa uvádzajú 520Wh/L a 125Wh/kg. Niečo mi tu nesedí…
    A tie chválenkárske superiórní vlastnosti bez konkrétnej ceny tiež neveštia nič dobré. Nemôžem si pomôcť, ale celá ich stránka nepôsobí serióznym dojmom.

      1. Teď jen obecně k Čechům: jsme mistři v zlodějně a
        Teď jen obecně k Čechům: jsme mistři v zlodějně a podvodu (aspoň v něčem). Je mi z nás na blití.

        Blbý je že podvést Číňana může znamenat provaz. (Naši tuneláři jsou zvyklý spíše na Bahamy.) Oni už zajistí transport zatím živého těla na popraviště.

        1. Znovu, cetl nekdo soudni spis nebo jenom zvasty novinare?
          Ja

          Znovu, cetl nekdo soudni spis nebo jenom zvasty novinare?

          Ja snima mluvil na veletrhu a davaji letaky i informace trosku jine nez je v tech clancich novinaru a kdyz se clovek zamysli, je dost hooodne mozne ze jenom proto, ze novinari nechapou co jim technik rika, protoze watt ci watthodina apod. jsou preci to same neee?

        1. A co jsi ty zac, ze bych mel verit vic tobe nez predstaviteli
          A co jsi ty zac, ze bych mel verit vic tobe nez predstaviteli te firmy?

          Jelikoz nejsem dite a nepodleham citum ci hormonum, jako ty, tak dokazu rici, ze vim akorat prd jesli sjou nebo nejsou podvodnici.

          Jestli, ale ty jenom na zaklade nejakych pisalku 100pro vis, ze to jsou podvodnici, pak se divim, ze nedelas pro nejakou velkou banku analitika rizik a ta banka dneska neni nejvetsibankou na svete…
          Hadam spise, ze stejne jako ja vis kulovy, ale narozdil od ostatnich vsem cpes ze to vis na sto pro…

          1. Tak ano, věř si HE3DA třeba to, že již vyrobili stovky
            Tak ano, věř si HE3DA třeba to, že již vyrobili stovky akumulátorů kouzelných vlastností.
            Proč asi zatím žádný akumulátor s mimořádnými vlastnostmi nepředvedli?
            Protože ho nemají.
            Zato 130 milionů Kč vyvařili a za nějaký čas je zaplatíme z daní.

    1. a cesko bude zase vsem pro smich? nemuzu se dockat 😀
      ja jim

      a cesko bude zase vsem pro smich? nemuzu se dockat 😀

      ja jim samozrejme fandim, jen ty zvasty co vypousti do sveta jsou do nebe volajici… Ma to 5kWh nebo 13kWh? Ma to ty parametry jako na jejich webu (tedy nic prevratneho) anebo jako v jejich PR clancich (tedy cesky zazrak)? Uz by se za ty roky mohli rozhodnout…

      1. No Jolinare, byl jsem na stavebnim veletrhu, kde meli stanek a
        No Jolinare, byl jsem na stavebnim veletrhu, kde meli stanek a odpovidali na vsechny dotazy hooodne otevrene a zadne kecy co zde mas nerekli…

        Jasne novinari vetsinou nepochopi ani co je to biomasa, oni to vlastne nevedi ani predstavitele strany mrkve, ale fakt chce prave, ze novinari vi vetsinou velký houvno na zaklade jejich zvastu psat, ze firma je podvod?

        Jasne, jsme v CR, tak jestli nekdy firma bude exitovat je sance tak 1 procento, ale na druhou stranu, kdyz clvoek hodi rec primo s nima a pak cte clanky o nic, tak si rika s´kym novinari mluvili, ale pak si uvedomi, ze to jsou novinari a asi uz u druheho slova nevedeli co slysi a tak neco napsali…

    1. Teď je skutečně ta hlavní otázka ceny a reálné
      Teď je skutečně ta hlavní otázka ceny a reálné dostupnosti. To že je to velké jako kráva a vypadá to uvnitř jako amatérský bastl za mne vem čert. Navíc to vypadá že uvnitř je reálně 13kWh energie, neb ty očíslované moduly jsou zřejmě ty jediné na veřejnosti představené 1kWh vzorky.

      1. Dle jejich slov jsou na tom hure jak to co montuje tesla do
        Dle jejich slov jsou na tom hure jak to co montuje tesla do aut a rikaji, ze pro ne neni cilem automobil apod., ale elektrarny a domaci uloziste, prave pro vlastnosti co to ma, ze to nehori apod.

        Cena je astrnomicka, to co je na obrazku prezentuji a rikaji, ze toto stalo „milionové částky“, coz u prototypu lze chapat. Asi jako prototyp auta skody urcite taky nestoji 400kkč, jako seriove auto…

        Pro me je otazka, bude to za konkurencni cenu vuci klasice? Jestli ano, pak proč bych si do baraku tahal něco co hori kdyz za stejnou cenu nemusim, a ze to bude o 1m3 a 100kg tezsi? Fakt to v technicke mistnosti budu resit, kdyz nebydlim v panelaku…

      2. Dle jejich slov jsou na tom hure jak to co montuje tesla do
        Dle jejich slov jsou na tom hure jak to co montuje tesla do aut a rikaji, ze pro ne neni cilem automobil apod., ale elektrarny a domaci uloziste, prave pro vlastnosti co to ma, ze to nehori apod.

        Cena je astrnomicka, to co je na obrazku prezentuji a rikaji, ze toto stalo „milionové částky“, coz u prototypu lze chapat. Asi jako prototyp auta skody urcite taky nestoji 400kkč, jako seriove auto…

        Pro me je otazka, bude to za konkurencni cenu vuci klasice? Jestli ano, pak proč bych si do baraku tahal něco co hori kdyz za stejnou cenu nemusim, a ze to bude o 1m3 a 100kg tezsi? Fakt to v technicke mistnosti budu resit, kdyz nebydlim v panelaku…

Napsat komentář