Roční vozy – nejlepší volba mezi novým a ojetým

Prověřený původ, minimum najetých kilometrů a razantně snížená cena – zánovní vozy v sobě snoubí hlavní výhody nových a ojetých aut. Pokud chcete nové auto s jasným původem a tovární zárukou, ale jste ochotni ho převzít po někom, budou vás zajímat roční vozy.

Pražský autorizovaný autosalon TUKas a.s. nabízí velkou škálu vybavených ročních vozů ŠKODA.
foto: TUKas a.s.

Pokles ceny, ale ne hodnoty

Rychle rozvíjející se trh tzv. ročních vozů nabízí škálu kvalitních aut všech značek. Roční vozy pochází hlavně ze skončeného operativního leasingu, kterým po roce užívání dramaticky klesla cena (bývá to v rozmezí 20-40 %) a jsou nabídnuty k prodeji.

Kromě kilometrů na tachometru ale v podstatě nepoznáte, že je někdo užíval, což můžete vidět na fotkách. Pokud vám tedy nevadí, že v autě již někdo seděl před vámi, je roční vůz pro vás.

Tip: Pro koupi auta můžete využít bankovní produkt Americká hypotéka. Je to neúčelová půjčka, která má například oproti spotřebitelskému úvěru výhodnější úrok. Pomocí Americké hypotéky můžete financovat nákup auta a jeho vybavení.

Ověřený původ a tovární záruka

Dealeři si zakládají především na ověřitelnosti původu, garanci ujetých kilometrů a tovární záruce. Máte tak jistotu o původu auta, na které stále platí tovární záruka (bývá 5 let), a navíc můžete věřit číslu na tachometru. Tento přístup staví roční vozy vysoko nad bazarové a eliminuje riziko koupě „přetočeného a naleštěného vraku“.

Garance nízkého nájezdu kilometrů

Právě počet ujetých kilometrů je častým důvodem, proč se zákazníci od ojetého auta odvracejí. U ročních aut ale narazíte na takové, které ujelo sotva 10 000 km. Přesto se jeho cena snížila kupříkladu o 30 %, což může znamenat slevu i 100 000 Kč a více. Nájezd kilometrů se ale pohybuje i do opačného extrému, záleží tedy kus od kusu.

Spolehlivost a výbava

Díky operativnímu leasingu máte navíc jistotu, že auto pravidelně navštěvovalo servis, a je tudíž spolehlivě seřízené. V neposlední řadě je příjemný i fakt, že auta už jsou plně vybavená.

HLAVNÍ VÝHODY ROČNÍCH VOZŮ

  • Doložitelný původ
  • Stáří jeden rok
  • Nízký počet kilometrů
  • Tovární záruka
  • Slušná výbava
  • Pravidelný servis

Například pražský autorizovaný autosalon TUKas a.s. nabízí velkou škálu vybavených ročních vozů ŠKODA.

placená inzerce

13 Comments on “Roční vozy – nejlepší volba mezi novým a ojetým”

  1. Uverejnenie tohoto … bolo takzvané šlapnutie do houna.
    Uverejnenie tohoto … bolo takzvané šlapnutie do houna. Keby sa mi to zobrazilo ako reklama niekde na boku, tak mi to je jedno.
    No čo už, chybička se vloudila. Len dúfam, že sa to nebude stávať často, lebo na Hybrid chodím len preto, že sa tu dozviem zaujímavé veci o EV.

  2. Články s fotkou škodovky možná zacnu číst, až bude
    Články s fotkou škodovky možná zacnu číst, až bude delat skodovka ev. Staci si precist dva prispevky v diskuzi pro potvrzrni, ze je to jen reklama na ropamobily. Asi ti prodejci naftaku pomalu propadaji zoufalstvi, ze inzeruji ty svoje sračky na tomto serveru. Hybride, hybride…

  3. Taktéž tímto žádám redakci o jasné označování
    Taktéž tímto žádám redakci o jasné označování reklamních článků. Nejen že „článek“ nesouvisí se zaměřením serveru, ale jde přímo proti jeho duchu. A každého pravidelného čtenáře a fandu elektromobility musí urazit. Děkuji, Petr.

  4. Koukal jsem na nabídku jak tukan, žádný elektromobil Tukas
    Koukal jsem na nabídku jak tukan, žádný elektromobil Tukas nemá.
    Zato Totálně Debilních Investic (jak zní zdejší označení TDI), Hodně Debilních Investic (HDI) a Totálně Sk….. Investic (TSI), mají jak máku. Úplné sračkometí žně. Ostatně v nabídce paliva si můžete dlouze vybírat mezi Benzín, Diesel a Nerozhoduje.
    Přitom prodávají ojeté VW (ale nemají eUP, eGolf, ani hybridy), Ford (ani Focus electric, ani hybridy), Audi (žádný hybrid), Renault (nemají ZOE, Kangoo Z.E., Twizy ani Fluence Z.E., ani hybridy), Citroen (ale nemají Zero ani Berlingo electric, ani hybridy) a Peugeot (ale nemají Ion ani Partner electric, ani hybridy).
    Co je ještě zajímavější, přestože na Bezobslužné NONSTOP čerpací stanici TUkas dostanete v Hostivaři na rozdíl od Štěrbohol i CNG, tak nenabízejí v ojetinách žádný plynoprd. To už by tam mohli mít i rychlonabíječku, když stejně tak nenabízejí žádný elektromobil, ne?

  5. Bude asi problém zbavit se všech těch převážně
    Bude asi problém zbavit se všech těch převážně dieselových operáků,pomocí kterých vrhl na poslední chvíli VW apod.TDI výhodně pro taxi do měst a do firem,ale i svým zaměstnancům a soukromníkům.Rozumný člověk vám o tu špínu těžko zavadí,ale když trochu přitlačíte P.R.,tak minimálně mezi hospodskými štamgasty chytrolíny nakonec nějaké ovečky splašíte.

  6. I já se přidávám s žádostí o označování PR článků
    I já se přidávám s žádostí o označování PR článků nebo vyloženě čisté reklamy jako je tento článek, nejlépe přímo v nadpisu.
    Přečetl jsem totiž článek pro jistotu celý a dokonce se podíval na stránky Tukasu, jestli náhodou nenabízí nějaký hybridní vůz – a ono nic. To je fakt nepříjemné zklamání.

Napsat komentář